Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratulacje dla bratowej z okazji narodzin maluteńkiej AntosiDostaniemy gdziec cos na takiego maluszka ?
Dobrze, że wszystko skończyło się szczęśliwie i mama z córcią są zdrowe:-)

Tak dla weekendowego rozerwania, widziałyście brytyjskiego idola? Mi ciarki przechodzą, zresztą zobczcie same: YouTube - (Lyrics Included) Susan Boyle British idol Britains Got Talent A Star is Born Singer Opera
Chyba nikt się tam nie spodziewał takiego "TALENTU";-) Świetny ma babka głos
Ja pamiętam jak miałam tak z Victorem, ale karmiłam go piersią
Jak chcą niech zwą to kolkami... trzeba to przeczekać i tyle. Trzeba się uzbroić w mega cierpliwość, choć wiem, że to trudne. Dla pocieszenia powiem, że u nas jak skończyły się płacze zaczął się słodki śmiech, który wynagrodził wszystkie chwilę zwątpienia i bezsilności
Będzie dobrze:-) Możesz również zmienić butelkę jak radzą dziewczyny. A z mlekiem, które mu podajesz wszystko w porządku. Toleruje je? Bo może tu jest problem. Na karmieniu butelką się nie znam, więc nie sugeruj się, aż tak moimi "pomysłami";-)
Obym zawsze miała choć tyle czasu wolnego co teraz

Mamuski czy jesli moj maly ma katar to lepiej zostac w domku czy moge z nim wyjsc na spacerek, bo taki ladny dzien dzis....
ja je wlasnie podawalam ale wydaje mi sie ze moj maly gorzej po nich cierpial.Dziewczyny, na kolki polecam colief, to są kropelki, ktore mozna podawac juz od pierwszych dni.
:-):-):-)

.
.
.
teraz jest ok,wcale nie czuje ze mam @ bo tylko te podpaski

W G tez jest dobra pediatra szkoda malego ciagnac taki szmat drogi. Polecam Cudo ewentualnie w Churchfields Clinic na Lower Salthill jest nowa pani dr tez polka wiec moze warto sprobowac na miejscu zanim pojedziesz do Dublina.
.
wszyscy mowili po co przeciez i tak zaraz pobrudzi
ale wtedy robil sie spokojniejszy, potem mala pogawedka ulubiona piosenka przytulenie do serduszka i nie zawsze od razu ale po chwili bral smoka....