anineczka tak bedzie chłopaczysko kolejne i chyba taki sam żywiołek jak Filipek bo teraz daje popalić niesamowicie, choc jak przez godzine sie nie ruszy to sama go budze wiec działa to w obie strony

)
juz sie nie moge go doczekac, kiedy oglądalismy go na 3d to miałam wrazenie ze jest identyczny jak Filipek, drobna buziałka, malutki zadarty nosek, chudy i długi (juz trzech lekarzy stwierdziło ze to bedzie duze dziecko :/) ciekawa jestem jaki bedzie, jak bedzi wygladał, czy bedzie kopią Filipka czy zupełnie inny, ech sporo tego
kilka dni temu urodził mi si echrzesniaczek w PL, mały Kacperek jest ponoc kopią mojego brata, mały i czarny

)
wesoło nie jest bo jestem w ciązy tylko dzieki lekom z PL tutaj olali skurcze i początki gestozy, usłyszałam ze jeszcze nie rodze wiec nic nie zrobią jesli chodzi o skurcze a jak zaczełam puchnąc i rozwalało mnie ciśnienie to ze nie jest ze mną az tak źle zeby mi podawac leki które przeciez szkodzą dziecku, szok normalnie, biore fenoterol i od jakichs dwóch tygodni nie musze juz ciągle leżeć, były chwile ze płakałam z bezsilnosci i chciałam wracac do PL, bałam sie niesamowicie o maluszka nadal sie boje ale mam nadzieje ze bedzie dobrze
prosze o nowe zdjęcia Antka, pewnie urósł niesamowicie

imie Antek jest wsród propozycji mojego męza choc on obstaje za Michałem a ja za Mateuszem, Filip natomiast wymyślił ze mały ma na imie Rupert

)