reklama

Mamy z Irlandii!!

Flipi i co na Usg?
Mam nadzieje,ze wszystko w porzadku. ;)
Mialas dac znac :(

Dzisiaj zrobilam przebiorke rzeczy dla twojego maluszka.

A mam pytanie? .
A moze ktos chce odkupic za grosze?
-waniennka Mamas&Papas na stojaku razem z przewijakiem
-podgrzewacz nowy z Avent
-nosidelko na brzuch dla mamy lub taty
-wozek trojkolowiec z nosidelkiem
-mate edukacyjna
-lezaczek do wanny dla niemowlaka
-kombinezon na zimne dni rozm.62-68 niebieski

Pokaze zdjecia, kontakt na priva

reklama
Anineczka ja poprosze zdjecia tej wanienki na stojaku bo jakos dzisiaj nic mi si enie spodobało :/ ale wyślij zdjęcia wszystkiego z cenami od razu moze akurat sie dogadamy :) moze komuś pokaze i pójdzie
jak juz ustalicie co i kiedy to dajcie znac

na usg dowiedziałam sie tylko tyle ze dziecko ma sie dobrze i mam dalej czekac, jak bedzie sie cos działo to sie zgłosić :/ wrrr olewają jak mogą :/ infekcji nie ma, dziecko si eładnie rusza, ilosć wód w normie wiec mam czekac i jesli nic sie nie bedzie działo to na wizyte dopiero za trzy tygodnie a w miedzyczasie latac do GP sprawdzac mocz czy nie ma infekcji
mały ułożony miednicowo, gagatek mógłby sie ułożyc jak cywilizowany człowiek ;-)
ech juz doczekac sie nie moge przynajniej połowy wrzesnia a juz w ogóle małego kurczaczka który tak okropnie obija mi żebra :))

Weronisia..juz sluze rada...
Polski Pediatra, i Lekarz GP w jednym
Dr Monika Cudo
Churchfields Clinic
Lower Salthill
Galway
Tel do rejestracji: 091-527 455

mam zamiar tam sie zapisac w najblizszym czasie..adres wzielam ze stronki www.gazeta.ie polecam,wielu rzeczy dowiaduje sie wlasnie stamtąd!

pozdrawiam

Irlandia podoba mi sie..:)..wiec ok..ale brakuje mi polskich ploteczek..i pogaduszek o dzieciaczkach..:D...jak narazie netu nie mam w domku i musze do |centrum pedziec do kafejki..:0

jesli chodzi o doktor Cudo to my zapisalismyu sie doniej bardzo sympatyczna babeczka..:0..ale teraz wyjezdza za jakis tydzien na 2 miesiace bo ma egzaminy wlasnie z pediatrii.>:)

witam wszystkie mamusie to jest mój pierwszy raz na takim forum juz za 12 dni zostane mama wiec docenie wszystkie cenne porady jakich udzielacie i bede wdzieczna za pomoc w razie wątpliwości.
Chciałam sie was zapytac bo już pewnie wiecie z doświadczenia czy warto zdecydowac sie na znieczulenie -epidural?

anieczka jesce raz dziekuje za ciuszki dla mojego szkraba i za porady bo one mi sie pewnie bardziej przydadza czasami ta niewiedza zbija człowieka he jak przeczytam ksiązki to ci je oddam a poza tym jak tylko bedziesz w Galway zapraszam z twoimi urwiskami:)

Dziekuje kamcia. Jak cos to wal do mnie a postaram sie podniesc Cie na duszku ;)
Uwierz mi, porod to cos wspanialego (hmm...dlaczego ja tego nie mowilam jak rodzilam? ;D )
Wiesz,ze epidural ja polecam,ale niech sie wypowiedza jeszcze inne mamy :)

Flipi jutro nadjezdzam ;D ;D
Ale nic dla nas nie szykuje,zmywamy sie jeszcze tego samego dnia ;)
Odpoczywaj kobito ile sie da :-*

Naja co slychowac? Pewnie dalej ciezko pracujesz 8)

Didi i jak maluszek sie zaaklimatyzowal? Nie przechodzil klimaterium?

Adusia ja tu na kawe chce jechac a ciebie ni ma :(
Kobietooo czy ty tak ciezko pracujesz? Czy moze neta nie masz?
Odezwij sie kochana!

Weronisiu i jak tam dzidzia?
Urodzisz na sama zime? Chlopczyk,dziewczynka?
I jak sie miewa Corcia?

kamcia witaj :)
wszystkiego nauczysz sie w praniu wiec spokojnie :)  jej ty to juz lada chwila przywitasz maluszka, ale fajnie, chciałabym byc juz na tym etapie ciaży, zneiczulenie jestem jak najbardziej za choc nie miałam z Filipem, teraz naprawie ten błąd bo wiem ze tutaj mi bez problemu dadzą w PL miałam zakaz :/ jedyny minus to ze spowalnia akcje porodowa ale skoro nie boli to moze byc dłuzej ;-)

anineczka fajnie, wiec juz sie ciesze na gościowanie, czy wy jestescie wszystkożerni? ;-) na obiadek planuje zupke gulaszową i pytanko czy wam odpowiada? co dla Antośka do jedzenia? jessu ja nie pamietam co mój F jadł w tym wieku :/
ty naprawde miło wspominasz poród? jej tez bym tak chciała, dla mnie to był koszmar i oby tym razem było lepiej, póki co jestesmy na etapie cc ale jesli tylko maluch sie ułoży główką w dół wolałabym naturalnie bo to jednak szybciej sie do siebie dochodzi i szybciej w domku, ciekawe jak mój Filipek to wszystko zniesie

odpoczywam az za duzo juz mam dosyc tego odpoczywania, mimo dzisiejszej pogody wstawiłam pranie dzidziowych poscieli, ręczniczków i pieluch, jakos to milej wiedziec ze cos bedzie zrobione w kierunku przywitania tego trola :)) jeszcze 4 tygodnie i moze sie rodzic - nie wczesniej

to wam jeszcze pokaze jak wygląda słon :0
i na koniec mój synuś

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry