reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczka tez bym cos wplacila ale nie mam konta w Pl ani na allegro i nie mam karty. Czy wystarczy jak pojde do baku w Irl i po prostu wplace na Zosi konto? Podaj wszystkie potzrebne dane jakie w zwiazku z tym potzrebuje :tak:
Proszę bardzo :-)
Pieniążki dla Zosi można wpłacać na konto:
Fundacja Cor Infantis
ul. Nałęczowska 24
20-701 Lublin
Kod Swift: ppabplpk
Fortis Bank Polska SA
numer rachunku: 86 1600 1101 0003 0502 1175 2150
z dopiskiem: dla Zosi Nowak
Jakby się pytali o IBAN to jest
PL86 1600 1101 0003 0502 1175 2150

reklama
hej dziewczynki
Dzieki za gratulacje
od wczoraj jestesmy w domku, Emcia uwielbia cycusie i musi miec caly czas jakiegos w buzi :-p
czuje sie bardzo dobrze, tylko to ze mala pospac nie daje, ale dzis juz mam wiecej mleka, troszke pojadla i zasnela na kolanach, mam nadzije ze z czasem bedzie lepiej

Witam:-) U nas też leci z nieba mżawka, a dzieciaki mi padły:-p Ostatnio zdążam tylko poczytać co u Was:sorry2: Oliver śpi ostatnio kiepsko w dzień, w zasadzie wtedy mam tylko czas, żeby zrobić coś więcej. Pilnuje go, bo upodobał sobie ssanie kciuka:dry: Wyjmuje sobie smoka i wkłada palca... Poza tym jeszcze obowiązki domowe, Victor i nie wyrabiam się, zaczyna mi czasu brakować:sorry2: A i ostatnio dużo spraw mam na głowie... Myślimy nad przeprowadzką do Port Laoise, zobaczymy co z tego będzie:sorry2: Jeszcze dwa miesiące na podjęcie decyzji;-)

Anineczka ja kupię te cegiełki na Allegro, bo mam konto;-) W ogóle to posiadam konto w PL w mBanku i jestem mega zadowolona, bo praktycznie wszystko jest za darmo:tak: Wystarczy mi internet i mogę zrobić co chcę;-) Do tego wyrobiłam sobie eKartę do płacenia w sieci za 25zł/rok. Przydaje nam się do kupowania biletów np., bo nie mamy kredytowej;-) Polecam, naprawdę wygodne:-)

Moniadan dobrze, że już w domciu jesteście:tak: No i super, że Malutka się aklimatyzuje do nowego świata przy cycusiu Mamusi;-) Trzymajcie się:-) A no i gratuluję Wam - rodzicom córeczki, a Erykowi siostrzyczki, bo jeszcze nie miałam okazji:zawstydzona/y:
congratulations-on-your-new-baby-girl.jpg

Misia oby ta bezsenność i niedogodności ciążowe minęły, żebyś w koncu mogła odpocząć:tak:

Miłego dnia Dziewczyny:-)

Moniadan- witaj z powrotem:-) Kochany ten nowy suwaczek z informacja ze mala ma 2 DNI:-)slodkie...

My dzis po nastepnych zajeciach szkoly rodzenia. Bylo o tym jak radzic sobie z bolem. Po wyprobowaniu roznych pozycji najwygodniej mi na pilce..moglabym tak na niej skakac w nieskonczonosc:-D
Potem bylismy zobaczyc pokoje do rodzenia i to juz kurde smieszne nie bylo. Jak ja to wszystko zobaczylam to taki strach mnie olecial, ze naprawde az sie spocilam!:baffled: I wogole jak tam strasznie goraco jest!!! Wszystkie kobitki mialy miny niewyrazne, a faceci oczywiscie zaczeli sie interesowac cala aparatura i mechanizmami sterowania lozkiem:-D
Ostatnia noc nareszcie przespana!! Tylko 2 razy wstawanko na siusiu;-) Niestety w krzyzu rypie nadal i dalej jest to bol falowy, skurczowy:-( No ale dzis juz 34 tydz...jeszcze 6....ale mi wystarczy 5, zeby tylko Mamuska juz byla:-)

Czesc mamuski.Ja wlasnie wrocilam z pracy i zaraz chyba pojde do lozeczka,bo jestem zmeczona.W poniedzialek ide do Polmedu na drugie usg 3 d.Bylam miesiac temu,ale maly byl tak przytulony do lozyska,ze nie chcial sie pokazac-mam nadzieje,ze tym razem pokaze swoje buzke:tak:A za tydzien w piatek mam druga wizyte w szpitalu.I mam pytanko,chcialabym zrobic sobie wyniki z krwii na zelazo,magnez,itp...i czy zrobia mi to w szpitalu czy musze wykonac to na wlasna reke np.w polmedzie.Misia pytalas o Frog,wiem ze miala zamiar odpoczac kilka dni w Hiszpanii,do tego miala problem z komputerem i chyba dlatego jej tu nie widac.Pozdrawiam

Wilwia- mi podczas drugiej wizyty w szpitalu krew pobierali ale nigdy nie powiedzieli jakie sa wyniki. Natomiast wykonalam sobie te badania w Polmedzie i przynajmniej potem Sempka powiedziala mi co i jak, czego mi brakuje a czego nie. I wszystko odbylo sie o wiele szybciej i sprawniej.
No prosze- zazdroszcze Frog wylegiwania sie na plazy!:tak:

hej dziewczynki
Dzieki za gratulacje
od wczoraj jestesmy w domku, Emcia uwielbia cycusie i musi miec caly czas jakiegos w buzi :-p
czuje sie bardzo dobrze, tylko to ze mala pospac nie daje, ale dzis juz mam wiecej mleka, troszke pojadla i zasnela na kolanach, mam nadzije ze z czasem bedzie lepiej
Witaj spowrotem .Mala jest przzesliczna, cudowna i slodka.Niech rosnie zdrowa i silna!

Moniadan- witaj z powrotem:-) Kochany ten nowy suwaczek z informacja ze mala ma 2 DNI:-)slodkie...

My dzis po nastepnych zajeciach szkoly rodzenia. Bylo o tym jak radzic sobie z bolem. Po wyprobowaniu roznych pozycji najwygodniej mi na pilce..moglabym tak na niej skakac w nieskonczonosc:-D
Potem bylismy zobaczyc pokoje do rodzenia i to juz kurde smieszne nie bylo. Jak ja to wszystko zobaczylam to taki strach mnie olecial, ze naprawde az sie spocilam!:baffled: I wogole jak tam strasznie goraco jest!!! Wszystkie kobitki mialy miny niewyrazne, a faceci oczywiscie zaczeli sie interesowac cala aparatura i mechanizmami sterowania lozkiem:-D
Ostatnia noc nareszcie przespana!! Tylko 2 razy wstawanko na siusiu;-) Niestety w krzyzu rypie nadal i dalej jest to bol falowy, skurczowy:-( No ale dzis juz 34 tydz...jeszcze 6....ale mi wystarczy 5, zeby tylko Mamuska juz byla:-)

Oj ja tez mialam takie bole w krzyzu, ale byly one dla mnie niczym jak doszla mi rwa kulszowa, i mialam sparalizowana jedna noge i posladek -koszmar jakis.A pileczka wlasnie bardzo sie przydala.Szkoda ze niei posluzyla do cwiczen po hih tylko sie kurzyla.:-D

reklama
Nastąpiła zmiana numeru konta Zosi.

*FORTIS BANK POLSKA SA – rachunek EURO

23 1600 1101 0003 0502 1175 2023

"dla Zosi Nowak"

KOD SWIFT PPABPLPK

Kurcze,trochę się zdenerwowałam bo wysłałam chyba z 50 maili z apelem do firm .

No ale jak coś to sobie spiszcie ten:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry