Witam:-) U nas też leci z nieba mżawka, a dzieciaki mi padły

Ostatnio zdążam tylko poczytać co u Was

Oliver śpi ostatnio kiepsko w dzień, w zasadzie wtedy mam tylko czas, żeby zrobić coś więcej. Pilnuje go, bo upodobał sobie ssanie kciuka

Wyjmuje sobie smoka i wkłada palca... Poza tym jeszcze obowiązki domowe, Victor i nie wyrabiam się, zaczyna mi czasu brakować

A i ostatnio dużo spraw mam na głowie... Myślimy nad przeprowadzką do Port Laoise, zobaczymy co z tego będzie

Jeszcze dwa miesiące na podjęcie decyzji;-)
Anineczka ja kupię te cegiełki na Allegro, bo mam konto;-) W ogóle to posiadam konto w PL w mBanku i jestem mega zadowolona, bo praktycznie wszystko jest za darmo

Wystarczy mi internet i mogę zrobić co chcę;-) Do tego wyrobiłam sobie eKartę do płacenia w sieci za 25zł/rok. Przydaje nam się do kupowania biletów np., bo nie mamy kredytowej;-) Polecam, naprawdę wygodne:-)
Moniadan dobrze, że już w domciu jesteście

No i super, że Malutka się aklimatyzuje do nowego świata przy cycusiu Mamusi;-) Trzymajcie się:-) A no i gratuluję Wam - rodzicom córeczki, a Erykowi siostrzyczki, bo jeszcze nie miałam okazji
Misia oby ta bezsenność i niedogodności ciążowe minęły, żebyś w koncu mogła odpocząć
Miłego dnia Dziewczyny:-)