reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dziewczyny, jak to jest z dniem wolnym od pracy z tytułu urodzenia dziecka dla ojców
(Fathernity day- czy jakoś tak) czy to jest płatne??
Czy to urlop, który sie nalezy ale bezpłatny??

moniadan - ja słyszałam ze to zalezy od pracodawcy- to raczej nie tak jak w Polsce ze dostajesz 2 czy 3 dni, to tak samo jak z dopłatą do zasilku macierzyńskiego- jedni dopłacają inni nie,

Hej dziewczyny ja wiem ,ze zagladam tu zadko:zawstydzona/y:ale chcilam sie z wami podzielic ze bede miala dzidzie jestem 6tyg:-) narazie co prawda widac pecherzyk,ale za dwa tyg mam znowu wizyte u D.Sempki powiedzila ze juz bede mogla w tedy posłuchac serduszka:-)Niemoge sie doczekac tym bardziej ze na te wiesci czekalam caly rok:happy2:.pozdrawiam was

Ja daje Aptamil....podobno najbardziej zblizone do mleka matki.......a moze czesciej przystawiaj mala? Nica piersia karmilam 5 miesiecy i powiem ci ze jadl dosc czesto bo co 1,5-2 godz a czesto i nawet co gzodzine jak mu sie zachcialo....

Moniadan to prawda,że dzień wolny zależy od pracodawcy.
Didi ja podawałam Aptamil młodszemu a starszemu SMA.
Oba dobre.

Martuśka GRATULACJE

Kurcze ale dzieci się mnoży w brzuszkach :-):-D

Beatka ja mala czesto przystawiam... w karmieniu cycem jestem zarawiona w boju bo mlodego karmilam 2 lata i z min cyce mialam pelne ze moglabym wykarmic przedszkole a tu ona obciajnie 2 i ja miekkie w sumie ciagle miekie tylko lekko nabrzmiale jak sa pelne i to mleko jakies wodnite...a mloda drze sie i strasznie denerwuje przy cycku juz od kilku di a w nocy i rano slysze jakjej kiszki graja marsza

wiec chyba kupie to Aptami...i jej dam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry