misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Didi- czy bedziesz w domciu jutro wieczorkiem? Podjechalabym po ten nieszczesny miernik....wiem ze mieszkasz kolo Martuski, tylko jakbys mi mogla jeszcze numer domu podac zebym komus innemu sie nie dobijala :-) bo ja juz dawno tam bylam i moge nie pamietac :-)
Martuska- serdeczne gratulacje!!!! Tak wlasnie mi sie wydawalo, ze sie fasolka pojawila, bo wywnioskowalam z opisu na gg ale stwierdzilam, ze poczekam az sie sama nam pochwalisz:-)
Martuska- serdeczne gratulacje!!!! Tak wlasnie mi sie wydawalo, ze sie fasolka pojawila, bo wywnioskowalam z opisu na gg ale stwierdzilam, ze poczekam az sie sama nam pochwalisz:-)

I wogole jak tam strasznie goraco jest!!! Wszystkie kobitki mialy miny niewyrazne, a faceci oczywiscie zaczeli sie interesowac cala aparatura i mechanizmami sterowania lozkiem
Potem jeszcze w necie zaczęłam oglądać porody i tak się nakręciłam, że masakra..marzyłam by zrobili mi CC - żeby po prostu wyjęli dzidzię i tyle. Minął już ponad tydzień i już mi lepiej - że tak powiem
że szkoda 20zł (bo tyle kosztowało) i że zrobi sobie pani fotkę jak będzie widać już buzię.. Ale właśnie takie jest unikatowe! Takie cudeńko, że z takiej małej kropeczki powstanie dzidzia