reklama

Mamy z Irlandii!!

Didi- czy bedziesz w domciu jutro wieczorkiem? Podjechalabym po ten nieszczesny miernik....wiem ze mieszkasz kolo Martuski, tylko jakbys mi mogla jeszcze numer domu podac zebym komus innemu sie nie dobijala :-) bo ja juz dawno tam bylam i moge nie pamietac :-)

Martuska- serdeczne gratulacje!!!! Tak wlasnie mi sie wydawalo, ze sie fasolka pojawila, bo wywnioskowalam z opisu na gg ale stwierdzilam, ze poczekam az sie sama nam pochwalisz:-)

reklama
Martuśka gratulacje!!! Mała bedzie miała towarzystwo:)

Didi ja używałam aptamil i byłam zadowolona.

Ja jutro ide 8 dzien z rzedu do pracy zmeczona jestem ale warto bo mam weekend wolny i znajomi z Dublina przyjada z córka wiec sie ciesze jak głupia:)
Musze jakas sałatke zrobic i ciasto jutro sie zabiore dzis były zakupki wiec wszystko gotowe:)

Dziewczyny wiec musimy jakies spotkanko zorganizowac tym bardziej że przybylo nam dzieci w naszym gronie czekam na prpozycje...??:) Mój dom zawsze sie nadaje i zapraszam popoludniami:)

Pozdro

Misia..tak bede..wpadaj smialo nr 71

moj P kupil mala puszke mleka Enfamil .AR..mloda wypila 60 ml... i zadowolona... dossala sie do butli ze szok...

(...) My dzis po nastepnych zajeciach szkoly rodzenia. Bylo o tym jak radzic sobie z bolem. Po wyprobowaniu roznych pozycji najwygodniej mi na pilce..moglabym tak na niej skakac w nieskonczonosc:-D
Potem bylismy zobaczyc pokoje do rodzenia i to juz kurde smieszne nie bylo. Jak ja to wszystko zobaczylam to taki strach mnie olecial, ze naprawde az sie spocilam!:baffled: I wogole jak tam strasznie goraco jest!!! Wszystkie kobitki mialy miny niewyrazne, a faceci oczywiscie zaczeli sie interesowac cala aparatura i mechanizmami sterowania lozkiem:-D (...)
Misia83_83 - miałam podobne uczucia! Na szkole rodzenia nie mogłam się doczekać wizyty na porodówce..a jak przyszło co do czego to aż mnie dreszcze przeszły.. Te łóżko takie ogromne mi się wydawało...:szok: Potem jeszcze w necie zaczęłam oglądać porody i tak się nakręciłam, że masakra..marzyłam by zrobili mi CC - żeby po prostu wyjęli dzidzię i tyle. Minął już ponad tydzień i już mi lepiej - że tak powiem :-D I nadal podtrzymuję pierwszą wersję - czyli, że urodzę naturalnie i bez znieczulaczy...ciekawe jak będzie naprawdę.. :baffled:

Martuśka23 - gratuluję i życzę by dzidzia rosła zdrowo w łonie mamusi:-) Fajniutkie zdjęcie, też chciałam takie ale lekarz powiedział, że po co pani..:confused: że szkoda 20zł (bo tyle kosztowało) i że zrobi sobie pani fotkę jak będzie widać już buzię.. Ale właśnie takie jest unikatowe! Takie cudeńko, że z takiej małej kropeczki powstanie dzidzia :rofl:

Martuska gratuluje fasolki.
Didi ja tez uzywalam aptamilu i powiem ci ze fajnie potem z tym aptamilem bo w kartonikach mlesio jest, wiec jak jestes w podrozy, chcby lecisz samolotem to strasznie wygodne!

reklama
Witam

Martusia Gratuluje FASOLKI!!!!

Wczoraj bylismy na szczepieniu maly marudzil....
Wogole dupa nie zaszczepia mi Sofii buuuuuuuuuuuuu jedna mowi co innego 2 co innego... wrrrrrrrrrrrrrrr no trudno

A od poniedzialku moja córka idzie do przedszkola, czekalam az Filip skonczy 2 m-ce zaszczepie go i mala posle do przedszkola, na dlugo bo w wakacje zamkniete ale zawsze cos pochodzi a ja odpoczne.. te 3,5 h:-D

pozatym pogoda do d*** nic sie nie chce :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry