asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Blisko centrum - to na Henry Street - Jervis S.C. - jest mothercare, i zaraz za rogiem na Jervis Street sa Toy Store i obok niego Smyths.
Dziękuję bardzo:-):-):-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Blisko centrum - to na Henry Street - Jervis S.C. - jest mothercare, i zaraz za rogiem na Jervis Street sa Toy Store i obok niego Smyths.

A jaki byl skupiony i delikatny...hehe...teraz to juz tylko czekac na realne pupsko i kupsko...
Pozdrowionkaoj dobrze dobrzeJeśli chodzi o prawko to w Limerick jest mnóstwo wolnych terminów-można sprawdzić przy bukowaniu online, jeśłi komuś zależy na czasie to przecież możńa pojechać miasteczko dalej i będzie szybciej no i bez znaczenia czy po polsku czy angielsku bo wolny termin to wolny a przy zapisie wybiera sie tylko język lektora, jeśli płacicie do końca maja to ok 35 eu a od czerwca już podwójnie.
Gaston dobrze wiedzieć z tym olejkiem bo może jak go dużo będę jadła to będą bliżniaki hihi Dzięi za informację

ho ho ho.Ja w PL zdawalam ponad 6 lat temu, tydzien przed wyjazdem do Irlandii.Oprocz tego w tym samym tygodniu mialam obrone pracy magisterskiej i testy koncowe jezyka angielskiego .To byl dla mnie szok.Zadalam za pierwszym razem, ale jak przyjechalam do domu mama sie pyta dziecko patrzylas w lustro? co ci sie stalo? Ja patrze a ja ze nerwow i tych stresow cala twarz i szyje mialam w popekanych naczynkach.Jak bym rodzila normalnie100LAT DLA Franka-U NAS jak zawsze ponuro i jak można nie mieć depresji;-)w tym kraju to nie uniknioneco do prawka w Irlandi jest to dla mnie parodia.Nauczysz się testów już po polsku zapłacisz za egzamin pojedziesz , zdasz i możesz jezdzic!!!
nie mając pojęcia o jeżdzie autem
tak moja koleżanka zdała dostała prawko a potem maż ją uczył prowadzić auto i parkować bo stwierdziła że jazdy były za drogie 45e za godz
dla mnie to coś strasznego jak można ufać osobą które nie siedziały nigdy za kierownicą
jak sobie pomyśle ile to w Polsce musiałam się nadenerwować.
![]()

Wszystkiego najcudowniejszego, kolorowego, szczesliwego i usmiechnietego dla Frania :-):-)
Ciao Dziewczynki!
Jestem dzis potwornie spiaca. Zasnelam na fotelu z glowa zwierzona prawie do cyckow. Tragedia...
Ja za prawko bede sie zabierac jak juz Alexa wykopie z brzuchola;-) Chcemy sie wyprowadzic do jakiegos domku dalej troche od centrum wiec bez samochodu ani rusz. Dzis mielismy ostatnie zajecia szkoly rodzenia. Tatusiowie przewijali pieluchy lalkom i uczyli sie jak trzymac dziecko podczas kapieli. Smiesznie bylo widziec A. jak sie uzera z ta pielucha!A jaki byl skupiony i delikatny...hehe...teraz to juz tylko czekac na realne pupsko i kupsko...
![]()
Jakby sie z tym urodzil
A Maniek byl w dodatku taki malusi..Bylam strasznie dumna z mojego J ze tak sobie poradzil.Malo tego kobity musze sie pochwalic ze moj maz to chyba jakis wyjatek.Od urodzenia wstawal w nocy, na poczatku mialo byc tylko jakis miesiac az ja odpoczne.Hahahah i tak zostalo.Do dzis chlopaki spia razem bo jeden chrapie i mamusia go wyrzuca do pokoju a drugi poprostu tak sie zwizal z tatusiem ze chce z nim spac.Ja nie narzekam.Mam przynajmniej swoje sny 

.
może dlatego, że nie mieszkasz w Clonmel..???
Dziwne..
Mój mąż oczywiście jest szczęśliwy z tego powodu bo prawko za 36 euro to niezła gratka
Chociaż przyznam szczerze, że pewnie lepiej jeździ niż ja po polskim prawku bo daaaawno nie jeździłam.. 

a takie ładne miałam bo tylko lekko opuchnięte a teraz to lekka przesada...pewnie z tego gorąca..bo podobnie miałam w Polsce..ale mama mi tu już wróży, że to może zatrucie ciążowe..
chyba chce mnie po prostu wysłać do szpitala bym w końcu urodziła