asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Witajcie.
Niedawno przprowadzilam sie do Newbridge i strasznie mi sie tu podoba :-) O wiele bardziej niz w Dublinie
Nie znam tu jednak prawie nikogo!!! No dobra - wlasciwie to nie znam tu jeszcze ani jednej osoby!!!Jestem w 8 miesiacu ciazy, stad ten moj apel do "ciezarowek" i mlodych mam, moze zechcialybyscie poklikac na gg a moze nawet kiedys spotkac sie na pogaduchy? Wiem, ze jest to dziwny sposob zawierania znajomosci i nigdy z takowego do tej pory nie korzystalam, ale moze warto sprobowac?
Na gg możemy pogadać:-) czemu nie, masz podane w moim profilu jakbyś chciała, ale ja mieszkam w Rush, co. Dublin, więc raczej spotkanko by nie wyszło. A tak w ogóle witamy na forum:-)

Jestem w 8 miesiacu ciazy, stad ten moj apel do "ciezarowek" i mlodych mam, moze zechcialybyscie poklikac na gg a moze nawet kiedys spotkac sie na pogaduchy? Wiem, ze jest to dziwny sposob zawierania znajomosci i nigdy z takowego do tej pory nie korzystalam, ale moze warto sprobowac?
daj znać, jak zaczniesz go używać... ja mam jeszcze troszkę czasu, więc w razie czego zmienię koncepcję ;-)

czy mi sie juz cos pomylilo,,,,,dzis mieli placic rodzinne czy w nastepny wtorek ..........ANIECZKA???????????nie dostałam żadnego pisam ze zatrzymuja 4 miesiace temu odeslalam im pismo potwierdzajace ze tu jestesmy wiec bylo spoko,w tamtym miesiacu jesczcze dostalam nie wiem co jest,moze bank cos opuznia........

z pewnoscia troche to wszystko potrwa
gdybym dostała chociaz cos ze zatrzymali a tu nic...........anieczka dzieki za odpowiedzi