Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Porada mojego lekarza: jak nie wiadomo czy to TE bóle to najlepiej wziąć ciepłą kąpiel we wannie i spróbować się zrelaksować... jak po kąpieli nie mijają... to chyba już czasNo wlasnie te bole byly takie jak na okres...Jak tylko je poczulam od razu sie obudzilam i obserwowalam przez chwile. Pojawily sie kilka razy wiec wstalam. Teraz narazie mi przeszlo...zobaczymy jak bedzie. Narazie to nic regularnego. Zastanawiam sie czy podczas badania ginekologicznego Dr.S mogla jakos pobudzic szyjke do dzialania....
ps. ups...znowu to czuje...musze sie zrelaksowac bo ja jeszcze nie chce!!
sprawdzone u mnie;-)(raz niepotrzebnie pojechałam do szpitala dzień przed terminem...synuś urodził się tydzień pózniej) :-):-):-)Misia popieram - to również sprawdziło się u mniePorada mojego lekarza: jak nie wiadomo czy to TE bóle to najlepiej wziąć ciepłą kąpiel we wannie i spróbować się zrelaksować... jak po kąpieli nie mijają... to chyba już czas![]()

i tak się nie chciało wracać ze prawie się wczoraj popłakałam na lotnisku, piszecie jak szalone;-), wiec będę miała niezłą lekturę na jutro,