Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:Ups...niezle sie zdenerwowal...

) a po znieczuleniu nie czułam już bólu, więc parłam z całej siły :-) Parcia w tym momencie wymagały tylko wysiłku fizycznego a na niego miałam już zdwojone siły.. Byłam taką przeciwniczką epiduralu ale dzięki niemu udało mi się uniknąć cc.

Powiedział, że dzidzia nie duża..około 3,5 kg i Patryk rzeczywiście miał przy urodzeniu 3330g
chociaż jak widzę - chwyty Leopolda tyczą się właściwie tylko ułożenia dziecka a nie wagi..hmm..Ja byłam wczoraj na wizycie i tez miałam za niskie zelazo i babka mi powiedziała ze mam brac dwie tabletki galfer dziennie rano i wieczorem wiec ty pewnie masz tak samo:-)Trochę pospałam i ból mija...
dzisiaj mi przysłali pocztą że mam brać Galfer bo mam za mało żelaza...
tyle że ja nie wiem co mam zrobić teraz skoro do tej pory brałam galfer....![]()
hmm wiecie co ja jak bralam galfer mialam okropne bole glowy, jkaprzestalam go brac bole zniknely, moze to u ciebie tez skutek uboczny?Trochę pospałam i ból mija...
dzisiaj mi przysłali pocztą że mam brać Galfer bo mam za mało żelaza...
tyle że ja nie wiem co mam zrobić teraz skoro do tej pory brałam galfer....![]()
Witaj w naszej komitywie!Czesc dziewczyny, jestem z okolic Mullingar, wpadlam tu po rady, bo widze, ze w n iezlej komitywie tu jestescieSuper! Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do grona
![]()
Oj tak cisza coś u Misi, może się tak dobrze zrelaksowała i śpi;-)
Coś Wam pokaże:
Yamaha R1 CBR ZX GSX R 2007 (644835714) - Aukcje internetowe Allegro
Supertandetny, do niczego niepotrzebny wazonik! (648530703) - Aukcje internetowe Allegro