Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co mnie czeka tego22czer:-(chyba że przez przyszły tydzień coś się ruszy.W Polsce za żel który tu dają płaci się od150zł do 180 szok.A co do tego Galfera to ja brałam przed ciąża tego z folikiem nie bolała mnie głowa może ten dla kobiet w ciąży ma inny składMoj brat ma i wlasnie od jakis dwoch tygodni szalu dostaje bo ciagle mu ucieka i wrac i tak w kolko ....
, to oddzwonili następnego dnia, że mają problemy techniczne i obiecali to zrobić... i robią piąty dzień, szlag mnie trafia normalnie, płacę, ale nie mogę korzystać, bo długo się wszystko otwiera. Żeby zdjęcia obejrzeć to już w ogóle... a dodać to jeszcze gorzej, dlatego rzadko do was teraz zaglądam

Paranoja 

...to moze nie trzeba...
?One-maluchy lubia zaskakiwac.
calkiem dobrze go przeszlam...oby moj sen stal sie proroczy!;-) Mam dzis strasznego lenia...do tej pory szwedam sie w szlafroku. A teraz wlasnie sie zaczela komedia w TV wiec ubieranie sie odloze jeszcze troszeczke na pozniej...;-)