Witam dziewczynki.
Temcik zapodałyscie fajny;-) Ja moge dodac tylko tyle,ze nasz domek tez pozostawia wiele do zyczenia a 1000 m-cznie trza placic

szlak mnie trafia

I jeszcze po obejrzeniu linka
wolfiA to juz w ogole

Ale... byla opcja przeprowadzki z tym,ze... tabela + i - i ... stad mam wszedzie blisko- na pieszo dodam.Szanowny do pracy ma 10 minut ja do szkoly z Matyska spacerkiem niecale 15 min.Blisko sklepy i w ogole.A wyprowadzajac sie znow gdzies dalej no bo zeby taniej, to znow jakies jezdzace cos na 4 kolach zeby dowozic do szkoły Miske...nie chciałabym zmieniac jej szkoly i fundowac kolejenej porcji stresu

No i mimo wszytsko mam tu spokoj- sasiedzi ok... Jednak standard taki se
Aha- no i dodac musze,ze.... wierzci mi da sie mieszkac z kims - jak trzeba

I takie pisanie ,ze ".... ja bym nie mogla, ja bym chyba nie wytrzymała, nie wyobrazam sobie dzielenia sie kuchnia czy cos tam cos tam-" - nie cytuje tu postow tylko ogolne info zebrałam z przeczytania;-) to mnie ponosi

BO mozna tak zyc- wiem co pisze.NIgdy nie musiałam mieszkac z kimś- od poczatku małzenstwa w PL od razu bylismy na swoim- ciasnym ale swoim i tak ladnych... lat

Jednak... tu musiałam sie "przestawic" przywyknac

i trudno.... Tak wiec powtarzam da sie.Nie ma to zadnego porownania do mieszkania samemu dlatego nawet nie ma co dyskutowac,ale da sie:-) Nie jest latwo,ale chcac cos odłozyc- czasem nie ma innego wyjscia.
A musze dodac,ze po 5 latach mieszkania w jednym i tym samym domu- landlord obnizył od stycznia tego roku na 1000. Bo bylo cały czas 1200 .
emil78 biedny mały

4 tyg zleca szybko ;-) wiem bo tylko tyle zostalo mi do wyjazdu do PL
Juz sie bym dzis pakowala tak sie nie moge doczekac
pozdrawiam dziewczynki wszytskie