reklama

Mamy z Irlandii!!

Ela- nie, ta ma na imie Joasia i wlasnie mi napisala wiadomosc, ze robila wlosy kilku dziewczynom z naszego forum! Kto ja zna niech mi zda szybciutko relacje czy dobra jest?

reklama
No cóż...nie chcialabym 6 pokoi :-D
A ja się zastanawiam, kiedy bym skończyła sprzątać w tej chacie przy moich dwóch Urwisach:-D Tygodnia by mi brakowało, albo skończyłabym sprzątać jedno i zaczynała następne:-p

Emili szkoda tego Twojego Synka, że też musiało mu się to przytrafić teraz na wakacje:sorry:
Misia ja nie pomogę, bo nikogo z Galway nie kojarzę;-):no:
Anineczka no to co to za chata, że Twój M. zaczął się zastanawiać;-):-D

Ja jednak pozostanę przy opcji mieszkania samodzielnie, nawet jeżeli nie odłożę tych dodatkowych iluś tam euro miesięcznie:tak: To po prostu nie dla mnie i nie na moje nerwy. Ja tak jak pisała Misia jestem "Zosia-samosia" i nikogo o pomoc prosić się nie będę, nawet jak bym już padała ze zmęczenia:sorry: Ech... ten typ tak ma:rofl2:

Wolfia już mówię.
To jest tak :59 Moanbane Park, Kilcullen,
Co. Kildare
Jak Tobie się uda to wklej linka.Bo ja jak nigdy nie miałam z tym problemów tak teraz nie wiem co się dzieje :wściekła/y:
Ja też bym chyba wiecznie sprzątała w tej 6-cio pokojowej.I już nie wspominam o dzieciach,ale o zwykłych kurzach,które siadają w mig jak się pokoju nie używa :szok:
Mamy 3 pokoje i to jest tak w sam raz.Wcześniej 4 na osiedlu Emili ;-)ale jak się kolega wyprowadził to 2 pokoje stały kompletnie nie używane :eek:
Teraz są 3 i jest git.Bo Matt już niedługo dostanie eksmisję z naszej sypialni.Ale to po wakacjach bo kuzynka ma przyleciec na miesiąc.
Zastanawiałam sie kiedyś nad 2 pokojami ale to już chyba jednak za mało....
Bo w chatkach zazwyczaj jest po jednej szafie w pokoju i The End :eek: Wkurza mnie to,że zazwyczaj w domach jest mało schowków,szafeczek,półeczek ;-)

Emili to jak jeszcze mieszkałam w Tuam to polski sklep juz był,niedaleko niego pracowałam.Ahhh tęskni mi się :-(
Ale narazie nie ma szans.Mąż się rozwija w tutejszej pracy i szkoda mi to zostawic.

Misia zaproś koleżanę Joasię na nasze forum.Powiedz jej,że nie ma lepszego ;-):-D

Wlasnie wczoraj go widzialam.Cena woow.Tylko jak kogos stac na wynajem w takiej cenie to chyba ma juz dom wiec po co wynajmowac :-D
misia az sie w głos roześmiałam. Przypomniała mi sie moja była teściowa, tez do kościółka latała a wszystkim za plecami d... obrabiała:sorry::eek: naszczęście mam juz ją z głowy:laugh2:
anineczka to miałas super z tymi 10 facetami:-D:-D:-D
oooo historia z nojego zycia, tesciowa lawki w kosciele wykupuje a skrzywdzila wlasnego syna nieslusznie (bez szczegolow) wiec tesciowa tez mam z glowy :cool2:

Faajny ;-)

Ostatnia edycja:
Wlasnie wczoraj go widzialam.Cena woow.Tylko jak kogos stac na wynajem w takiej cenie to chyba ma juz dom wiec po co wynajmowac :-D
Też tak z mężem pomyśleliśmy;-)

Gastone trzymam kciuki za pomyślne oglądanie domu jutro:tak: Mam nadzieję, że ten Twój wymarzony dom się spełni:tak: Wygląda na naprawdę duuuży, jeżeli to ten co kojarzę z dafta;-) Powodzenia, choć mam wrażenie, że możesz go już w myślach urządzać po swojemu:-)

Cześć laseczki -nie mogę spać coś dziś:tak: skurcze ustały i znów nic ja już chce:zawstydzona/y::-(:-( byłam u siąsiadki bo wyszła w niedziele wieczorkiem fajny mały a moja ma w du..... ten świat siedzi w brzuchu:-Djak oni liczą tu rozwarcie ile to u nich 4-5 palcy bo nie wiem

Hej dziewczyny! Ale piękna pogoda dziś u mnie za oknem :-D:-D. Piaskownica znów będzie dziś okupowana :-) Pokazujecie super domki.... niestety mój na daft nawet zdjęcia nie ma :no:, ale widziałam go osobiście w środku... ostatnio u nas etap "carzone" , R szuka samochodu - ;-)... już znam wszystkie jego typy:-D, najgorsze, że różnią się od moich;-). Miłego dnia:-)

Witam:biggrin2:
U nas też na razie pięknie świeci słonko. Victor już biega po ogródku, ale na razie w kaloszach, bo rosa jest:-D Dzisiaj tylko czeka mnie uporanie się z praniem, zn. poskładanie i poprasowanie, ale tak mi się nie chce:sorry2:
Coraz więcej domów stoi pustych i jest w czym wybierać, mam wrażenie, że jeszcze w tym roku ceny polecą w dół:tak: Oby;-)

MoKu my carzone.ie i cars.buyandsell.ie będziemy okupować w przyszłym roku, ale mamy już upatrzone 2 modele aut:tak: Tym razem inwestycja idzie w diesla, ale nie większego niż 1.5, bo tax i ubezpieczenie byłoby dla nas zbyt drogie;-)

Emili z reguły liczy się tak, że jeden palec to jeden cm, czyli jak masz rozwarcie na 4-5palców to na 4-5cm;-)

reklama
hejka

laski z Dublina potrzebuje pomocy jutro musze odebrac osobiscie ten paszport malej..a lot mam o 18.. powiedzcie mi gdzie to jest znaczy gdzie ja mam odebrac ten paszport i jak to mniej wiecej jest daleko od lotniska... prooosssszzzeeee bo ja juz mam zawal

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry