misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Ela- nie, ta ma na imie Joasia i wlasnie mi napisala wiadomosc, ze robila wlosy kilku dziewczynom z naszego forum! Kto ja zna niech mi zda szybciutko relacje czy dobra jest?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja się zastanawiam, kiedy bym skończyła sprzątać w tej chacie przy moich dwóch UrwisachNo cóż...nie chcialabym 6 pokoi![]()
Tygodnia by mi brakowało, albo skończyłabym sprzątać jedno i zaczynała następne

To po prostu nie dla mnie i nie na moje nerwy. Ja tak jak pisała Misia jestem "Zosia-samosia" i nikogo o pomoc prosić się nie będę, nawet jak bym już padała ze zmęczenia
Ech... ten typ tak ma

Wkurza mnie to,że zazwyczaj w domach jest mało schowków,szafeczek,półeczek ;-)
To ja już wklejamWolfia już mówię.
To jest tak :59 Moanbane Park, Kilcullen,
Co. Kildare
Jak Tobie się uda to wklej linka.

Wlasnie wczoraj go widzialam.Cena woow.Tylko jak kogos stac na wynajem w takiej cenie to chyba ma juz dom wiec po co wynajmowac

oooo historia z nojego zycia, tesciowa lawki w kosciele wykupuje a skrzywdzila wlasnego syna nieslusznie (bez szczegolow) wiec tesciowa tez mam z glowymisia az sie w głos roześmiałam. Przypomniała mi sie moja była teściowa, tez do kościółka latała a wszystkim za plecami d... obrabiałanaszczęście mam juz ją z głowy
anineczka to miałas super z tymi 10 facetami![]()

To ja już wklejam
http://www.daft.ie/searchrental.daft?search=Search+%BB&s[cc_id]=c3&s[a_id][0]=2425&s[mnp]=&s[mxp]=&s[bd_no]=&s[pt_id]=&s[move_in_date]=0&s[lease]=&s[furn]=0&s[search_type]=rental&s[transport]=&s[advanced]=&s[price_per_room]=&s[refreshmap]=1&limit=10&id=733842
A ten domek to jakieś 10 min. od nas;-)
Też tak z mężem pomyśleliśmy;-)Wlasnie wczoraj go widzialam.Cena woow.Tylko jak kogos stac na wynajem w takiej cenie to chyba ma juz dom wiec po co wynajmowac![]()
Mam nadzieję, że ten Twój wymarzony dom się spełni
Wygląda na naprawdę duuuży, jeżeli to ten co kojarzę z dafta;-) Powodzenia, choć mam wrażenie, że możesz go już w myślach urządzać po swojemu:-)
. Piaskownica znów będzie dziś okupowana :-) Pokazujecie super domki.... niestety mój na daft nawet zdjęcia nie ma
, ale widziałam go osobiście w środku... ostatnio u nas etap "carzone" , R szuka samochodu - ;-)... już znam wszystkie jego typy
, najgorsze, że różnią się od moich;-). Miłego dnia:-)
Dzisiaj tylko czeka mnie uporanie się z praniem, zn. poskładanie i poprasowanie, ale tak mi się nie chce
Oby;-)
Tym razem inwestycja idzie w diesla, ale nie większego niż 1.5, bo tax i ubezpieczenie byłoby dla nas zbyt drogie;-)