Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam po krótkiej przerwie
Padł nam w środę nasz wysłużony studencki laptop i wczoraj musieliśmy kupić nowy, bo z tamtym już nic się nie dało zrobićMyśleliśmy, że wytrzyma jeszcze do końca roku, bo teraz mamy sporo innych wydatków, no ale nie udało się. I tak musielibyśmy kupić, bo tamten był w totalnej rozsypce - dobrze, że go nie widziałyście
A teraz mój O. szczęśliwy, bo ten ma lepsze parametry i może sobie pograć w swojego WoW'a bez problemów;-) W ogóle to jak go kupowaliśmy w sobotę (po obejrzeniu kilku modeli w kilku sklepach) trafiliśmy na sklep Currys (kiedyś Dixons), w którym było 10% zniżki na wszystkie laptopy przez weekend, więc jakieś szczęście się do nas uśmiechnęło w tym całym nieszczęściu;-) A nowy laptop mamy taki (pochwalę się
;-)):
Laptop Acer 6935G 6935 T6400 4G 250 GF9600 Windows (663487531) - Aukcje internetowe Allegro
Wciąż szukamy chatyAle mamy jeszcze ponad miesiąc, więc mam nadzieję, że uda się coś znaleźć;-) Najgorsze, że agencje nie aktualizują na bieżąco swoich ofert, które są na ich stronach lub na daft'cie. I tak dzwonimy, a oni że to już wynajęte jakieś 2 tygodnie temu
Straszny bałagan mają
Poczytałam chwilę co tam u Was;-) Mam nadzieję, że nadrobię w tygodniu resztę zaległości![]()

duzo spacerowac a nawet zalecane chodzenie po schodach w ta i spowrotem;-) Miałam tak przy Martysi... byłam juz w szpitalu pardni przed rozwiazaniem i szlak mnie trafial,ze nic sie nie dzieje
dobra kobieta powiedziała,ze sa w szpitalu magiczne schody
mam powchodzic po nich z gory na dół i odwrotnie i akcja sie zacznie.I miała racje
Schody+ciepła kąpiel+schody i ...nastepnego dnia rano na porodówke;-) 3mam kciuki.

Hej mamuśki u nas coraz lepiej,cycki się napełniają:-)Mała w nocy budzi się dwa razy,a moje nogi z dnia na dzień coraz mniej puchną;-)Pozdrawiam...
Hej mamuśki u nas coraz lepiej,cycki się napełniają:-)Mała w nocy budzi się dwa razy,a moje nogi z dnia na dzień coraz mniej puchną;-)Pozdrawiam...
Brawo Emili:-), teraz powinno być już lepiej

slini sie ..pcha raczki do buzi..ehhh no i marudziWitam
Ja dzis w dolku, pies mi sie rozchorowal:-( Nie je nic od dwoch dni i juz sie powaznie martwic zaczynamJak nie przejdzie to do lekarza i znowy po kieszeni
Milego dnia wam zycze
Dziewczyny odkupie laktator elektryczny może mi ten pokar się ruszy bardziej bo na razie z dwóch przez godz sciągne 50ml![]()
Ciao dziewczynki!
A ja dzis noc mialam do d...:-( Maly nie dal pospac...marudzil i ciagle chcial jesc...a ja nieprzytomna tylko go przystawialam...ehh...
Teraz znow go nakarmilam i przymuszam do ssania smoka bo jestem pewna, ze juz nie moze byc glodny.
!:-)