reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam po krótkiej przerwie:biggrin2:

Padł nam w środę nasz wysłużony studencki laptop i wczoraj musieliśmy kupić nowy, bo z tamtym już nic się nie dało zrobić:sorry2: Myśleliśmy, że wytrzyma jeszcze do końca roku, bo teraz mamy sporo innych wydatków, no ale nie udało się. I tak musielibyśmy kupić, bo tamten był w totalnej rozsypce - dobrze, że go nie widziałyście:-p:-D A teraz mój O. szczęśliwy, bo ten ma lepsze parametry i może sobie pograć w swojego WoW'a bez problemów;-) W ogóle to jak go kupowaliśmy w sobotę (po obejrzeniu kilku modeli w kilku sklepach) trafiliśmy na sklep Currys (kiedyś Dixons), w którym było 10% zniżki na wszystkie laptopy przez weekend, więc jakieś szczęście się do nas uśmiechnęło w tym całym nieszczęściu;-) A nowy laptop mamy taki (pochwalę się:zawstydzona/y:;-)):
Laptop Acer 6935G 6935 T6400 4G 250 GF9600 Windows (663487531) - Aukcje internetowe Allegro

Wciąż szukamy chaty:sorry2: Ale mamy jeszcze ponad miesiąc, więc mam nadzieję, że uda się coś znaleźć;-) Najgorsze, że agencje nie aktualizują na bieżąco swoich ofert, które są na ich stronach lub na daft'cie. I tak dzwonimy, a oni że to już wynajęte jakieś 2 tygodnie temu:dry: Straszny bałagan mają:baffled:

Poczytałam chwilę co tam u Was;-) Mam nadzieję, że nadrobię w tygodniu resztę zaległości:tak:

My tez ciagle szukamy chaty, ale nas na szczescie czas nie goni.Jedne ciagle na oku, facet jeszcze czeka ale my tez czekamy jeszcze chwilke bo na 100% nie jestesmy zdecydowani.a co do Daft masz racje.Balagan maja.Ja sie napalilam z now na dw domy a to juz nieaktualne...:wściekła/y:

Hej dziewczyny dzis dostalam z child benefit ze mi juz przywrocili zasilek;)ale mam napisane your payment for jul 2009 is 332e a jak mi zatrzymali to juz nie dostalam w czerwcu:-)wiec jak czy jestem w plecy za czerwiec???

El@83 to prawda prawda:tak: duzo spacerowac a nawet zalecane chodzenie po schodach w ta i spowrotem;-) Miałam tak przy Martysi... byłam juz w szpitalu pardni przed rozwiazaniem i szlak mnie trafial,ze nic sie nie dzieje:dry: dobra kobieta powiedziała,ze sa w szpitalu magiczne schody :-D mam powchodzic po nich z gory na dół i odwrotnie i akcja sie zacznie.I miała racje:tak: Schody+ciepła kąpiel+schody i ...nastepnego dnia rano na porodówke;-) 3mam kciuki.

Pozdrawiam kobietki.

Pogoda:szok::-D:-D

reklama
hejka
pozdrawiamy z bydgoszczy.. u nas skwar ..duchota ze az nie ma czym oddychac...
dzieci ok..mloda rosnie i wali w pieluchy ze szok ..chyba zeby ja mecza :baffled: slini sie ..pcha raczki do buzi..ehhh no i marudzi
ja mam sie ok.. lekko mnie owialo i 2 dni cierpialam ale juz ok..

Witam

Ja dzis w dolku, pies mi sie rozchorowal:-( Nie je nic od dwoch dni i juz sie powaznie martwic zaczynam:no: Jak nie przejdzie to do lekarza i znowy po kieszeni:sorry2:

Milego dnia wam zycze

jak najpredzej do lekarza.. jesli mlody piesek moze juz byc odwodniony nawet nie jak mlody to tak samo..no i jak nie je to moze byc jakis wirus albo co innego..wiec do lekarza i nie czekaj ani dnia dluzej

Dziewczyny odkupie laktator elektryczny może mi ten pokar się ruszy bardziej bo na razie z dwóch przez godz sciągne 50ml:zawstydzona/y:

ja tez tak mialam..wiec jak najczesciej przystawiaj..nie ma to jak dziecko to najlepszy laktator..jesli chcesz to mam 2 opakowania cherbatki mlekopednej z Pl.. wiec odstapie potrzebujacym karmiacym

Ciao dziewczynki!
A ja dzis noc mialam do d...:-( Maly nie dal pospac...marudzil i ciagle chcial jesc...a ja nieprzytomna tylko go przystawialam...ehh...
Teraz znow go nakarmilam i przymuszam do ssania smoka bo jestem pewna, ze juz nie moze byc glodny.
!:-)

moze byc glodny..bo rosnie i potrzebuje duuuzo mleczka..a mleko czasami jest malotresciwe wiec tak sie dzieje ..ale jak pisalam mam mlekopedne cherbatki..nowki opakowania jeszzce zafoliowane..bo zanim doszly to juz mialam mleka fuuullll

wiec jesli bedziecie chcialy powiem mojemu P ..niech da je martusi.. i bedziecie mogly odebrac je od niej..

a tu link to tych dzbankow Brita Argos - www.argos.ie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry