Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Martuśka23 - Dzięki za info. Nie zdążyłam iść do Lidla bo znalazłam Brite z wkładami w domu :-) Widocznie poprzedni lokatorzy zostawili. Wyparzyłam czajniczek, założyłam nowy wkład i jest git. Ale jak będę w Lidlu zobaczę koniecznie za tym filtrem co kupiłaś bo tani jak barszcz i wkłady też. A chciałabym też gotować zupy na przefiltrowanej wodzie a po co przepłacać..Wiesz to niejest ten Brita tylko jakis innej firmy ,ale dzila jak britaKosztował6,99e i mial czajnik i jeden filtr w opakowaniu do tego dokupilismy opakowanie 4 filtrow za 6,99e i naprawde jestem bardzo zadowolana obiady tez gotuje na tej wodzie przefiltrowanej;-)
Czyli wodę nieprzefiltrowaną, przegotowaną będę stosować jak będzie miał problemy z wypróżnianiem
Julia28 - a dlaczego Ci wstrzymali?Hej dziewczyny dzis dostalam z child benefit ze mi juz przywrocili zasilekale mam napisane your payment for jul 2009 is 332e a jak mi zatrzymali to juz nie dostalam w czerwcu
wiec jak czy jestem w plecy za czerwiec???
Nie jestes w plecy,Jesli masz jedno dziecko nalezy ci sie 166 e czyli 2x166 dostalas a ECS nie pisza na tym pismie ale tez dostaniesz.Hej dziewczyny dzis dostalam z child benefit ze mi juz przywrocili zasilekale mam napisane your payment for jul 2009 is 332e a jak mi zatrzymali to juz nie dostalam w czerwcu
wiec jak czy jestem w plecy za czerwiec???
mam 2 dzieciakow juz dzwonilam do nich dostane 7 lipca za 2 misieace:-)o tym ESC mam napisane ze nalezy mi sie na dziecko do 5 roku zyciaNie jestes w plecy,Jesli masz jedno dziecko nalezy ci sie 166 e czyli 2x166 dostalas a ECS nie pisza na tym pismie ale tez dostaniesz.
Aha...a czemu ja myślałam,że jednomam 2 dzieciakow juz dzwonilam do nich dostane 7 lipca za 2 misieace:-)

heheeheh czasami tak jest ale teraz anieczka juz wiesz.....dzieki ci za odpowiedz:-) znowu spadl samolot..........Dziecko przeżyło katastrofę samolotu Airbus............Aha...a czemu ja myślałam,że jedno![]()
Czasem tak mi leci, ze maly nie nadaza wypijac i sie lekko krztusi albo caly oblewa...praktycznie nie musi ssac...

cos siapi caly czas. Juz od rana kibelek zaliczony ( a tak sie cieszylam ze juz nie wymiotuje
). Własnie wzielam prysznic, a teraz odgrzewam zupke
sie boje troche
to moze sprzedawac zacznij
z 30ml