reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej mamunie :tak:u nas dziś pierwszy dłuższy spacer po zakupy ale mała oczywiście nie dała rady bez mlecia usiadłyśmy sobie na kanapie wystawowej i dałyśmy flache mlecia ściągniętego a każdy co przechodził nie mógł się nie odezwać :-Dale jakaś flegma ją męczy w Polsce dzieci oczyszczą a tu nic:-)pozdrawiam

reklama
Gastone- chusta jest amerykanskiej firmy sleepy wrap. Oto link do stronki internetowej www.sleepywrap.com Jest to chusta elastyczna. Superwygodna! Maly zasnal w niej w 5 sekund!! Wiaze sie bardzo prosto. Jeszcze tylko musze obcykac jak bez pomocy wsadzic do niej malego ;-)

Emili- hehe..ja tez jak bylam z Alexem raz w Dunssie to nagle on tak sie rozdarl, ze musialam go przystawic do cyca! I tak z nim chodzilam na rekach, a on sobie ssal! Wszyscy do mnie ludzie podchodzili i pytali ile ma dni i sie usmiechali. Czulam sie troche dziwnie paradujac z cycem na wierzchu no ale co mialam zrobic. I dlatego zdecydowalam sie na chuste. W niej Alex moze sobie ssac kiedy chce.

Ostatnia edycja:
Misia chusta super, ja wiaze na razie tylko "kieszonke" moja spala dzis 3 h przytulona do mamusi, lubie tak ja calowac w czolko, no i moglam zrobic obiadek spokojnie :tak:
od dwoch dni jest bardzo spokojna spi duzo, a jak nie spi to smieje sie super i gaworzy
Mam nawet ksiazke "Nos swoje dziecko" fajna, troche inne spojrzenie na macierzynstwo
a o odbijaniu, bylo w "Jezyk niemowlat" :-p

Dziewczyny, czy ktoras z was dowiadywala sie o wasektomii??

Z tego co wiem wasektomia jest tutaj robiona,ale co i jak nie powiem.Najlepiej się przejśc do Kliniki planowania rodziny :tak:

Wolfia
to Kinnegad odpada :baffled:
Mała mieścina,tylko SuperValue i kilka sklepików.
Teraz patrzymy na Kildare :-D

ja wiem, ze jest robiona, konsultacja 70e, a zabieg około 500e, ale chodziło mi o to, czy to rzeczywiście 100% skuteczności, czy jest odwracalne, może mąż którejś z was miał taki zabieg, albo na konsultacji byliście...?

ja wiem, ze jest robiona, konsultacja 70e, a zabieg około 500e, ale chodziło mi o to, czy to rzeczywiście 100% skuteczności, czy jest odwracalne, może mąż którejś z was miał taki zabieg, albo na konsultacji byliście...?

jest to zabieg odwracalny, my z męzem też się nad tym zastanawialiśmy, ale trochę się boimy, my myśleliśmy aby taki [drastyczny] manewr wykonać u mnie[ chodzi mi o podwiązanie jajnikow], ale jakos nie mam odwagi, jestem młoda na takie zabiegi, narazie pozostała nam tylko opcja wkładki pięcioletniej:tak::tak::tak:

Hejo Babeczki :happy2:własnie wrocilismy z Galway Hospital:tak:;-)i jestem w szoku!!!
Ja tu biadole ze nic sie niedzieje a za 2 dni termin a sie okazuje ze postep jest i to niezły!!:szok:rozwarcie mam juz na 2 paluchy.(...)
El@ - gratuluję takiego postępu :-) to teraz pozostaje mi życzyć Ci pomyślnego porodu.
witam dziewczyny,pogoda u nas straszna ale mnie to nie przeszkadzala zdac prawa jazdy,wiec tak ciesze sie niesamowicie ze dzis zadalam prawko w wicklow,za drugim razem w sumie bo pierwszy raz oblalam w bray.szampan w lodowce sie zimnieje na mala imprezke wieczorkiem.
pozdrawiam
BINA66 - gratuluję pełnego prawka czy L-ki?
JA MAM EGZAMIN W GALWAY 15 LIPCA........(...)
Julia28 - Trzymam kciuki!
(...) a tak wogule odliczam do urlopu dni w sobote lecimy do hiszpaniiii:):):)
Biola - Udanego urlopu :-)

Hejo Babeczki :happy2:własnie wrocilismy z Galway Hospital:tak:;-)i jestem w szoku!!!
Ja tu biadole ze nic sie niedzieje a za 2 dni termin a sie okazuje ze postep jest i to niezły!!:szok:rozwarcie mam juz na 2 paluchy.lekareczka.badała mnie wewnetrznie powiedziała z epomoze mu troszke hehe moze jakies skurcze sie zaczna i zeby niepanikowac jak po tym badaniu odejdzie mi dzisiaj jakis sluz:baffled: i mowi ze głowa sie juz pcha bo ja czuje paluchami:szok: tagze babeczka była w szoku mowi ze swietnie mały jest juz idealnie ustawiony i mało kto przed terminem ma juz taki postep:tak:ja tez w szoku ...dla fromalnosci umowiłysmy sie na wywoływanie na 13 lipca ale powiedziała ze czuje ze jak niewroce dzisiaj z powrotem:szok: to do niedzieli mały na 99% bedzie juz z nami:-)tagze szalejemy dzisiaj... m ledwo co wszedł a juz auto czysci:-Dja tez dzisiaj juz poszykuje wszystko na tip topa..:tak:alez jestem podekscytowana!!!:tak::-D
ps,co do mieszkanek moje kochane to wiezcie lub nie ale to jest nasze ...10 :sorry2:zawsze cos nie tak było...teraz w tym jestesmy szczesliwi ..wkoncu ...dzisiaj jednak ...bedziemy gadac z naszym włascicielem przyjezdza po czynsz :dry:... z czynszu chcemy urwac 100 euro ..poki niedostrane kasy bedzie ciezko z jedej pensji zapłacic 625..Jurkow..zobaczymy jak zareaguje trzymajcie kciuki..dousł

No Ela pewnie się już rozpakowujesz???:-):-):-) powiększa się grono mamusiek, fajnie.

Ja jakoś nie mam przekonania do chust, nie wiem czemu, ale ostatnio tyle się o tym czyta, że to bardzo zdrowe dla dziecka.... Ale Misia wyglądasz super z tą chustą.:-):-):-)

My mamy fotelik- nosidełko mimo, że nie mamy samochodu,:-) bo nas ze szpitala przecież nie wypuszczą. Na liście rzeczy do szpitala nawet się znalazł. U nas wczoraj pogoda okropna była, lało prawie cały dzień

reklama
WItam was.

Ela powodzonka, oby szybko poszlo:-)

Ja nie wiem, nie mam jeszcze dziecka ale to nie znaczy ze stycznosci nie mialam. Mnie jakos tez ta chusta nie przekonuje, wydaje mi sie dzidzia tak wygieta w niej no i czy aby nie zbyt przyzwyczajamy ja do noszenia?:sorry2: Ale Misia faktycznie super wyglada.
Czy w tych czasach to uzywa sie jeszcze pieluch tetrowych? Czytalam ostatnio co dzidzi potrzeba i byly takowe ale ja myslalam ze to juz przeszlosc?:sorry2:

Milego dzionka dziewczyny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry