MartaF
potrójna mamusia:)
ja tezwitam was wszystkie:-)z ranka ja juz testy powtorzone......mialam sie nie denewowac i co znow chyba jestem jakas panikara............................![]()
powodzenia i sie nie denerwuj;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tezwitam was wszystkie:-)z ranka ja juz testy powtorzone......mialam sie nie denewowac i co znow chyba jestem jakas panikara............................![]()
powodzenia i sie nie denerwuj;-)
M dotarł do domu o 9 a teraz pojechali na zakupy balony itd.
niunia śpi ale coś dziś ulewa się smieje że na widok taty hahaa :-)A ja wczoraj miałam wizyte u fryzjera i nici bo M nie dotarł ale w wtorek muszę już iść zarosłam jak cza do tego odrosty a na blądzie widać bardzo jeśli ma się ciemne włosy papapa spadam.Suwaczek synka się udał ale ciąży coś nieEmili dzięki za odpowiedź:-)
Kupiłam po południu w bootsie Anusol cream na początek, mam nadzieję, że również pomoże, ale gdyby tak się nie stało, to skorzystam ze sprawdzonych środków;-)
Mam pytanko, w jakich pozycjach spałyście/śpicie dziewczyny w ciąży?
Brzuszek już mi trochę rośnie i jakoś nie mogę się w nocy wyspać, bo nie mogę się wygodnie ułożyć. Obawiam się, że na boku przygniatam część brzuszka i Maluszkowi jest tam źle wtedy.
Naczytałam się, że generalnie należy spać na lewym boku, ale ja już drętwieję na lewej stronie![]()
, jak mu bedzyie niewygodnie:-), mnie okopuje, jak chce zebym zmienila poyzcje przez kopanie:-)
. Na plecach jest mi niewygodnie.
i znowu nerwy
mam konto w PL na które wpływają mi alimenty i jest laska która tak samo sie nazywa jak ja i na dodatek mieszka na tej samej ulicy
i wpłaciła pieniądze a debile wpłacili na moje konto zamiast na jej no i przelałam jej tą kase na jej konto a teraz moje alimenty które (podobno
) zostały wysłane w poniedziałek nie dotarły na konto
znowu sie pomylili
a mam zlecenie stałe ze mi 15 na lokate przelewają
chyba trzeba pogadac z dyrektorem
Emilli, jak twoja córcia ma na imie??? :-)
słyszałyście piosenki Pauli?? ona ma identyczny głos jak Edyta Górniak![]()