reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej mamunie u nas też deszcz a mój synek ma dziś urodzinową imprezke mam nadzieje że się przejaśni do 3 bo 13 -cioro dzieci w domu to sobie nie wyobrażam ale cóz te place zamknięte drogie jak cholera:tak:M dotarł do domu o 9 a teraz pojechali na zakupy balony itd.:-Dniunia śpi ale coś dziś ulewa się smieje że na widok taty hahaa :-)A ja wczoraj miałam wizyte u fryzjera i nici bo M nie dotarł ale w wtorek muszę już iść zarosłam jak cza do tego odrosty a na blądzie widać bardzo jeśli ma się ciemne włosy papapa spadam.Suwaczek synka się udał ale ciąży coś nie

Emili dzięki za odpowiedź:-)
Kupiłam po południu w bootsie Anusol cream na początek, mam nadzieję, że również pomoże, ale gdyby tak się nie stało, to skorzystam ze sprawdzonych środków;-)
Mam pytanko, w jakich pozycjach spałyście/śpicie dziewczyny w ciąży?
Brzuszek już mi trochę rośnie i jakoś nie mogę się w nocy wyspać, bo nie mogę się wygodnie ułożyć. Obawiam się, że na boku przygniatam część brzuszka i Maluszkowi jest tam źle wtedy. :baffled:
Naczytałam się, że generalnie należy spać na lewym boku, ale ja już drętwieję na lewej stronie:zawstydzona/y:

Ja najwięcej śpię i leże na lewym boku, teraz mam tez kocyk miedzy nogami. Często tez śpię na lewym, jak już zdrętwieję :-). Poza tym dzidzius sam ci powie:-D, jak mu bedzyie niewygodnie:-), mnie okopuje, jak chce zebym zmienila poyzcje przez kopanie:-):-D. Na plecach jest mi niewygodnie.

Jolu chzba nie robia sami, ja pryznajmniej nie mam z niej wynikow

Witam w ten pochmurny poranek:-)

Witam w deszczowy poranek.

Własnie wstalam i musze pedzic do sklepu po podloge, oj jak mam juz dosyc tego remontu:angry::angry:
asienka_rdzieki za odpowiedz, a nie orientujesz sie czy jak zapytram to zrobia, bo ja to ciemna jestem a mam psa w domu to moze warto by bylo miec te badania.

a ja to ciągle mam pod górke:wściekła/y:i znowu nerwy:wściekła/y: mam konto w PL na które wpływają mi alimenty i jest laska która tak samo sie nazywa jak ja i na dodatek mieszka na tej samej ulicy:eek: i wpłaciła pieniądze a debile wpłacili na moje konto zamiast na jej no i przelałam jej tą kase na jej konto a teraz moje alimenty które (podobno:confused:) zostały wysłane w poniedziałek nie dotarły na konto:wściekła/y:znowu sie pomylili:crazy: a mam zlecenie stałe ze mi 15 na lokate przelewają:wściekła/y: chyba trzeba pogadac z dyrektorem:crazy:

Hejo
U nas dalej upały :-) cała jestem klejąca
wczoraj na naszej pieknej wiosce wyłączyli prąd na pół dnia i pół nocy, mieslismy wieczór przy świeczkach :-)
dziś idziemy na ognisko do znajomych

Emilli, jak twoja córcia ma na imie??? :-)
Frog, ja tez oczywiscie sobie wychodzę i to az za często, takze dobrze ze M tez sie gdzies ruszył, a nie tylko z dzieciakami ;-)

MartaF ale przeciez jest jeszcze numer konta, a ten juz musicie miec inny?

no własnie numery kont są całkiem inne i nie rozumiem tych ich pomyłek:wściekła/y:bo nawet innymi cyframi sie zaczyna:wściekła/y:

słyszałyście piosenki Pauli?? ona ma identyczny głos jak Edyta Górniak:szok:

Marta jestem w szoku,ze wogole mozna zrobic taka pomylke,przeciez macie 2 rozne numery konta,niewyobrazalne,rozumiem twoje zdenerwowanie.I tak-powinnas zlozyc zazalenie,jesli rzeczywiscie znowu sie pomylili.

moniadan zazdroszcze tej pogody w pl,mam nadzieje, ze i tu niebawem sie poprawi,bo juz mam dosc tego deszczu!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry