reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej dziewczyny, dopiero co siadłam na tyłek. Dom ogarnęłam, zupa się gotuje, jedno pranie wywieszone a drugie się kręci. po zupie na spacer musimy wyjśc i na malutkie zakupki.

Asienka_r dzięki za wczorajsze pogaduchy
Ankadaria jeszcze nie wiemy co będzie, za tydzien w piątek mam usg połówkowe.
:-)
Anineczka oj znam to dobrze, też przechodziłam ten etap u Zuzi, teraz też potrafi nie dać mi spokoju nawet na 5 minut, a do tego nadaje jak katarynka.

reklama
Asiu to my dziękujemy za odwiedzinki. Ale ja mam nadzieję, że to tylko małe zakupki i że Cię nie zmęczą

Rano zaprowadziłam Anię, potem zakupy, Gabrysia zasnęła, więc i obiad spokojnie zrobię:-p i zaraz po młodą trzeba iść. Szybko mijają te trzy godziny

Hej.
Ankadaria tak juz wszystko mam przygotowane:-)wiec teraz czekam do rozwiazania.Bac sie nie boje,bo juz wiem co i jak.Tylko zeby porod minal dobrze.Wiadomo czlowiek mysli.
Dzis mam koleja wizyte w szpitalu,wiec za niedlugo jade.Igorio zaraz idzie na drzemke i zostanie z babcia.
Milego Dzionka.

Hej dziewczyny, jestem mama 1,5 rocznej dziewczynki. Od niedawna mieszkamy w Clane Co. Kildare
i szukamy znajomych. Pozdrawiamy :)

Matkoooo jak ja sie ciesze ze szkola wrocila!!:-D:-D mowi to ja - Matka :-p
Jeszcze tylko najmlodsza ze spaniem w ciagu dnia trzeba do pionu ustawic i bede w niebie :rofl2: choc starszemu wieczorne spanie tez sie poprzestawialo :baffled: ale daje mu max 2tyg regularnego wstawania do szkoly i wszystko wroci do n-o-r-m-y tralalalala:-D

GLIWA jak wizyta? Ja przy 3ciąży najbardziej bałam się porodu-choć powinnam już być "obcykana" :p ale było super :) ja na szczęście mam szybkie porody :) o 17byliśmy w szpitalu, a o 19:20 Córcia już na świecie :) -przy czym jak do szpitala dotarłam bóle ustały :o już zaczynałam sie wkurzać bo ponad pół godziny a tu nic!! i myślałam że zaraz od wariatek mnie tak wyzwą :p bóle wróciły przed 18- zaprowadziły Mnie na porodówkę, pochodziłam chwilę, przebrałam się i 19dostałam pierwsze bóle parte - 4-5 bóli i "po sprawie" :p
więc ja wszystkim obecnym przyszłym Mamusiom życzę szybciutkich porodów ..

MN83 witam :)

U Nas coś o dziwo ładna pogoda cały tydzień :) wprawdzie troszkę chłodniej wczoraj już było, ale korzystamy :)

witam babeczki nie mam ostatnio czasu na nic bo fuszka wpadla i pracuje non stop jak nie na fuszce to u mnie w pracy
hanut zaczela szkole i troche luzu mamwiec wypije spookojnie kawusie

reklama
AsienkaM -ja i pierwszy poród szybki miałam :)
wprawdzie ja zawsze mam wcześniej jakieś bóle i skurcze, ale sam poród, bóle parte to kilka i już po :)
z Synkiem skurcze przepowiadające miałam cały ostatni miesiąc, tydzień przed porodem trafiłam do szpitala, bo myślałam, że to już, ale na drugi dzień do domu pojechała, a jak przyszło co do czego, to w noc porodu, po pierwszym mocniejszym bólu musiałam dzwonić po karetke, bo wiedziałam, że do szpitala nie ma szans dojechać i pomimo moich prób "przetrzymania" malucha urodził się w połowie drogi do szpitala .. :p -będziemy mieli mu co opowiadać :)

-więc ja to chyba do porodów stworzona jestem -szkoda że mój Mąż twierdzi na razie że więcej dzieci nie chce :p

Do góry