reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witajcie:)
dziś biegusiem-bo Dadzia ma dzis(i tak do piatku Christmas Show)
Katrina-no ciesze się,że wraz z listopadem skończył się kipski nastrój-chetnie bym się do Ciebie podłączyła na to fitness;))))
Gliwa,Wichurko-zdrówka Waszym Chłopcom:*
AsienkoM-przepiękne zdjęcia:))))Kopara do ziemi-wyglądacie(cała czwóreczka)fenomenalnie;)Fajny prezent w postaci foty Twojej pierworodnej;)))Dla niej tez zdróweczka;)
Wiolaola-okaże się przy porodzie któż to taki zamieszkuje w Twoim brzuszku;)Mojej Siostrze i Bratowej gin przepowiadał dziewunię całe ciąże-a przy porodzie CHŁOPAK!;)dobrze,ze z łozyskiem dobrze-tak trzymaj;))))
No pędzę córe przygotowywać;)Miłego popołudnia Wam

reklama
Hejka dziewczyny :)
AsienkaM1986 super sesja naprawdę rewelacyjna :) My też mamy w planach sesje sobie zrobić, ale zaczekamy jeszcze na większy brzusio :-D
Dużo zdrówka życzę wszystkim :)
Dobrze, że u nas nie ma takiej pogody jak w PL. :tak:

Witam

Cieszę się, że zdjęcia się Wam podobają bo mnie bardzo.

Wiolaola no najlepiej robi się zdjęcia między 30 a 32 tygodniem ciąży bo później kobiety juz zmęczone, czasami puchną trochę.

U nas dzisiaj nieźle wieje, co jakiś czas deszcz popada. Ja już zupkę mam gotową, naleśniki nasmażone a kapusta na krokiety się obgotowuje. Jak wszystko będzie ok to jutro obiad będzie z głowy. :)

Dziewczyny, powiedzcie mi proszę, jak to jest jak tutaj dziecko zachoruje - czy ja, jako matka mam jakieś prawo do dodatkowego dnia wolnego w takich przypadkach?

hej Dziewczyny potrzebuje szybkiej odpowiedzi otoz dzis o 4 mam miec wlozony implant anty... mam pytanie odnosnie tego cz ktoras z was ma i moze podzielic sie opinia bo czytalam tyle opini o nim ze chyba nie chce go zakladac. dziekii

hej dziewczyny, czy zaglądają tu jakieś mamy z co. meath lub cavan, mam dwójkę małych dzieci, jedno ma 2,5 roku, drugie rok i 3 m-ce; nie pracuję, siedzę z dziećmi w domu, chętnie nawiązałabym kontakt z mamami, które mają dzieci w podobnym wieku

Witam się.

Julia
i co? założyłaś implanon? Moja bratowa miała i nie była zadowolona,wyciągnęła po jakimś czasie,bo wiecznie krwawiła i ogólnie źle się czuła.Ja się boję,bo moje ciało odrzuca wszelkie ciała obce i obawiam się,że z tym też bym miała przeboje.

Tak ogólnie to witam piękne Panie.
Weekendzik,mąż zakupił mi piwko i zarzucam relax.
Najmłodszy śpi,chłopaki z tatusiem grają,a ja chill out :-D
Najbardziej lubię w piątku,że dzieciaki nie mają zadań domowych :-D

Wichurko nie mam pojęcia,juz nie pamiętam jak to było u mnie :dry:

AsieńkoM zdjęcia przeboskie.:-)

Witam

A ja dzisiaj, tak jak i wczoraj o tej porze, padam na pyszczek. Jeszcze jutro obiecałam Zuzi pieczenie pierniczków. Zawsze o tej porze to już zawsze miałam pierniczki a w tym roku jakoś się zebrać nie mogę.

Anineczka relaksuj się, ja na razie zasiadłam do komputerka, małżonek pilnuje Zuzi w kąpieli i zaraz położy ją do łóżeczka.

Witam się.

Julia
i co? założyłaś implanon? Moja bratowa miała i nie była zadowolona,wyciągnęła po jakimś czasie,bo wiecznie krwawiła i ogólnie źle się czuła.Ja się boję,bo moje ciało odrzuca wszelkie ciała obce i obawiam się,że z tym też bym miała przeboje.

hej :) mam od wczoraj narazie zadnych krwawien ani tych podobnych nie mam tylko reka troche boli :( bralam wczesniej tabletki i niestety mialam taka migrene ze myslalam ze umre :( mam znajoma ktora chwali ten implant , zobacze jak to bedzie tabsy bralam 7 lat nie bylo zle oprocz tej bolacej glowy :)
zapomnialam dodac czy wiecie moze czy w Athlone jest sklep Breshka?

reklama
julia z tego co wiem to jest w Newbridge w White Water :sorry2:
Oby Implanon Ci służył.

AsieńkoM ja to jestem happy jak M przyjeżdża wcześniej z pracy i kąpie chłopców.
Ja też jeszcze nie zrobiłam pierników,nie mam pudełka na nie,w czym chowasz pierniki ?

Do góry