reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Irlandii!!

A ja chyba oszaleje.....5 dzien w domu....zaczelam gadac do siebie, a takze z moimi dwoma kotami mam calkiem niezle konwersacje..

Chorobsko mnie nie chce poscic...a jak tak siedze w domu to tylko mysle co by tu zjesc!! Teraz mam ochote na placki z jablkami, tylko smazyc mi sie nie chce.

Ps. w zyciu nie sledzilam tak namietnie wszystkich programow w TV...o zgrozo!!

reklama
Asia nicola ja mieszkam troszke powyzej bo na Roscam. Marte widzialam z okna autobusu :-)Mi najbardziej pasuja wszystkie poniedzialki wtorki i srody. Wiec mozemy sie spotkac w ktorys z tych dni. Gdzie Ty chcialabys sie spotkac? Ja zapraszam do mnie, moge tez przyjchac do Ciebie, mozemy gdzies na miescie a moze razem odwiedzimy Marte?

:-)
O i to jest dobry pomysł zapraszm do siebie :-):tak:!!!

martuska23 no ja nie wieze bo ja tez na lios an uisce mieszkam no to moze w piatek sie spotkamy???salome80 a ty pisalas ze tobie pasuje najbardzoej w poniedzielki wtorki i srody wiec nie bedziesz mogla przyjsc w piatek do martuski23???no to moze ty wpadniesz do mnie w poniedzielek???bylo by nam bardzo milo

martuska23 no ja nie wieze bo ja tez na lios an uisce mieszkam no to moze w piatek sie spotkamy???salome80 a ty pisalas ze tobie pasuje najbardzoej w poniedzielki wtorki i srody wiec nie bedziesz mogla przyjsc w piatek do martuski23???no to moze ty wpadniesz do mnie w poniedzielek???bylo by nam bardzo milo
Ale super to o ktorej mozesz?Moj numer mieszkania 73zapraszm ja jestem w domu caly dzien.:-)Salome80,a w pon mozemy zrobic powtórke:tak::-)

martuska23 moje dzieciaczki ida spac o 12.00 mysle ze tak po spaniu czasem spia godzine a dzis to dwie spaly w szoku bylam ale mysle ze tak miedzy 14.00 a 15.00 pasuje ci??a salomone80 co powiesz na poniedzielek??

witajcie
no prosze nie ma mnie tylko caly dzien a tu jakies umawianko sie hehe...a ja tylko niemoglam dostac sie na forum bo jakies zmiany wprowadzali i moja przegladarka niestety nie dala rady,...a pozniej musialam na nowo wgrywac system bo tatko powymienial bebechy w kompie na nowe i musialam porobic wsszystko a tu tak ciekawa rozmowa

nno i ja mieszkam na Lios an Uisce..hehe nr 71 tylko obecnie do wtorku jestem w Pl..i do tego przeziembiona i mlody rowniez..ale juz niemozemy sie doczekac powrotu..:-D

reklama
Do góry