reklama
julia28
Mama lutowa 2007
witam was z rana :-)u nas mgła nic nie wiidać
dziewczyny czy ktoras z was moze mi polecic biuro podrozy w sumie tak myślałam czemu nie spedzic świat w gorach,na narftach itd......w sumie Justin jeszcze sniegu nie widział
a i ja lubie narty....no i sylwester od razu przy ognisku
ale mi sie marzy..........co polecacie dziewczyny......jakie miejsca

anineczka
królowa mrówek :P
No niestety ale ze mnie wyrodna matka jestanineczka powodzenia dla Antkai ty mamusia sie trzymaj :-)haha i sie nie popłacz
![]()

Bo weszłam do przedszkola,zaraz zabrała mi Antka przedszkolanka,zapłaciłam i wyszłam.Nie mazgaję się ;-)
Może dlatego,że Antek chodził już do creche jak miał roczek i mykał tam przez okrągły rok.
A po za tym gdybym się rozkleiła przy nim to on pewnie też.
Ale przyznam,że dziwnie mi w chacie.
Nikt nie lata....w sumie o tej godzinie to dopiero wstajemy.
Matt bawi się swoim wózkiem bo dawno go nie widział.
A ja piję kawcię ;-)
Misia nie wydawaj za duzo kasy hih Miego pobytu w Polandii.Ciao Dziewczynki!!
Melduje sie z Polandii. Juz tesknie....gdyz i poniewaz to co sie tu dzieje to przechodzi pojecie moje i AlaCo za pogoda!!!Mrozi, leje, wieje,.....100 razy gorzej niz w Irl. Ala musze ubierac w jakies zimowe spiwory a on sie drze i wierci bo nie cierpi takich grubych ubiorow!
Lo byl ok. Wszytskie dzieci sie darly a Al wcale! Lezal sobie przy cycu, pojadl, posmial sie, pokimal tez troche! Bylo spoko.
Czy wy wiecie, ze za Pampersy tutaj zaplacilam 57 zl!!!! I jak ludzie maja dzieci??!!! A za bepanthen do tylka 47 zl!!! Kurdecja jak tu drogo!
A tak wogole to chcialam powiedziec, ze mamy pieska! Tuz przed odlotem zostaly na ulicy znalezione dwie suczki w wieku 10 tygodni. Kundeli mieszane z jakims owczarkiem chyba. Postanowilismy, ze skoro pojawila sie na naszej drodze taka znajda to musimy dac jej dom....mamy miekkie serca no i przygarnelismy ja...Mam fotki na mailu, to wamj pozniej pokaze.
Ciao
Witam.
Jak dziwnie gdy dzieci trzeba budzic a to nie one mnie budzą
Dziś Antek pierwszy raz do przedszkola idzie.
Spakowany,najedzony już prawie czeka pod drzwiami na mnie.
Ale luzik.Do przedszkola mamy 11 minut z buta tak wiec zdążymy
Tylko zastanawia mnie fakt czy Matta już nie zmognie na drzemkę przed 12 jak trzeba będzie iśc po młodego do przedszkola![]()
Powodzenia mamusiu!
Hmm moje dziecko siusialo i uzkarzalo sie na siusiaka.Powiedzial ze go boli..Kurcze zobacze drugim razem czy dalej narzeka.Nie dobrze trzeba bedzie do lekarza isc..

ups..(...)
Joannn-Dawidka już mamy
No dobra-miłego dnia drogie Panie

Anineczka - w mojej byłej pracy im bliżej ktoś mieszkał tym więcej się spóźniał..Witam.
Jak dziwnie gdy dzieci trzeba budzic a to nie one mnie budzą
Dziś Antek pierwszy raz do przedszkola idzie.
Spakowany,najedzony już prawie czeka pod drzwiami na mnie.
Ale luzik.Do przedszkola mamy 11 minut z buta tak wiec zdążymy
Tylko zastanawia mnie fakt czy Matta już nie zmognie na drzemkę przed 12 jak trzeba będzie iśc po młodego do przedszkola![]()

Mi też dużo dał gaz.. Dzięki niemu prawidłowo oddychałam bo ta maska zmusza to pełnych wdechów i wydechów a ja przy skurczach wstrzymywałam oddychanie(...)
Ja miałam w czasie porodu ten gaz i to moim zdaniem znacznie przyspieszyło akcję i w moim przypadku zadziałało
(...)

Kamcia - udanego wypoczynkuwitam
ale mgła za oknem ja sie ide juz pakowac przygotowac wszystko i o 12 jedziemy wiec laseczki do zobaczenia moze bede miala neta w Barcelonie we will se
buzaki

no to teraz masz luz kochanaNo niestety ale ze mnie wyrodna matka jest
Bo weszłam do przedszkola,zaraz zabrała mi Antka przedszkolanka,zapłaciłam i wyszłam.Nie mazgaję się ;-)
Może dlatego,że Antek chodził już do creche jak miał roczek i mykał tam przez okrągły rok.
A po za tym gdybym się rozkleiła przy nim to on pewnie też.
Ale przyznam,że dziwnie mi w chacie.
Nikt nie lata....w sumie o tej godzinie to dopiero wstajemy.
Matt bawi się swoim wózkiem bo dawno go nie widział.
A ja piję kawcię ;-)

kamcia a może zabrałabyś mnie ze sobą:-(bo ja tylko w tej Irlandii siedze

hehe ciekawe czy ja sie na gaz zdecyduje

didi
Fanka BB :)
witam
ale mgła za oknem ja sie ide juz pakowac przygotowac wszystko i o 12 jedziemy wiec laseczki do zobaczenia moze bede miala neta w Barcelonie we will se
buzaki
szczesliwego lotu i udanego wypoczynku ..
pewnie na samą nazwę Cię odrzuca..(...)
hehe ciekawe czy ja sie na gaz zdecydujepo 5 tygodniach mam dosyć tej nazwy
![]()

Daj dziś znać po wizycie w szpitalu co i jak..bo czytam, że jednak twardo robisz porządki zamiast wypoczywać..

reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Lubiczanko - zasadniczo czeka sie 2 tygodnie, ale jesli musisz miec paszport wczesniej, bo lecisz do Polandii, i masz przy sobie potwierdzenie rezerwacji lotu to moga zrobic znacznie szybciej,a nawet na miejscu.