reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczka, witam rowniez ;)
I od razu do Woolfiej - Hejka!!!
Milo wiedzec, ze jest ktos z Portlaoise.

Na dzis juz koniec - czas przygotowac sie do pracy.

Buziaki i mam nadzieje,ze do jutra ;)

reklama
Cześć:-)

Alexandra Welcome Welcome!!!
No w końcu ktoś od nas Wolfia :tak::-D:-D
Ja i Wolfia też jesteśmy z Portlaoise.
Bardzoooo nam miło.
To znaczy mi bardzo miło,ale pewnie Wolfi też :eek::rofl2:
:-D Miło mi, tym bardziej, że to chyba odzew na moje zaproszenie;-):-p
Witamy na naszym forum Alexandro:tak: Mężem się nie przejmuj - z mężami czasem tak bywa;-)

Czytam sobie na bieżąco, ale nie mam coś weny do pisania:sorry: Chyba pogoda i overtime'y mojego O. mnie kiepsko nastrajają:sorry:

Kasiu super, że doczekałaś się nowej zmywarki:szok::tak: Powiadasz, że za rok możesz już wybyć z IE do Ojczyzny?:sorry:

MartaF odżywiaj się zdrowo, łykaj witaminki, odpoczywaj, bo coś mi się wydaje, że to może być anemia:sorry: Ale oby nie:no:

Anineczka to masz przedszkolaka pełną parą, a więc i zmiany w Waszym dotychczasowym życiu;-)

Ewelcia a widzisz jednak Szymek nadrobił głody:-D Nie martw się tym brakiem ząbków. U nas dopiero od soboty pierwszy;-) A Victorowi pierwszy wyszedł niecałe 3 tygodnie przed ukończeniem 10 miesięcy:-p

Lubiczanko Ty to wzorowa żona jesteś;-) Pyszne obiadki, ciasta... kurcze mi coś ostatnio czasu i weny na takie rzeczy brakuje:zawstydzona/y:

Asieńka oby Malutka zdrowo rosła tak jak do tej pory:tak:

Misia ależ Ci się pogoda na urlop trafiła:shocked2::sorry: Miejmy nadzieję, że się uspokoi i rozpogodzi:tak: A ceny no cóż... zaskakująco wysokie jak na polskie realia:sorry: Z drugiej strony to zależy ile tam zarabiasz;-)

Kamciu mmm Barcelona... miłego wypoczynku:tak:

Miłego wieczoru Dziewczyny:-)

Ostatnia edycja:
Alexndro witaj!!!!
Mezem sie nie przejmuj tak jak pisza dziewczyny - bedzie dobrze!!!

Marta no ale jak to? robia badania? kaza wykac zelazo itp,a nie mowia co i jak:wściekła/y:
Skoro masz brac zelazo no to masz anemie(ja mialam i tez bralam) a dobrze by bylo gdybys popijala czerwony barszczyk i jadla buraczki:tak::tak::tak:
Szkoda ze nie masz blizej do Dublina:crazy:mogla bys skoczyc do Medicusa tam jest super ginka:tak:
Kasia Irlandka ja tez czasami mysle o powrocie do PL - jakos mnie ciagnie!!!!
Moj m rok temu mowil ze za dwa lata i w tym roku mowil tez ze za dwa lata:eek::eek::eek:jak on tak bedzie gadal i odkladal to to my nigdy z tad nie wyjedziemy!!!!
Moze zmieni zdanie - ja bym chyba chciala juz w przyszlym roku wracac:-p

właśnie wróciłam z Cork:-) 1 godz. i 50 min w obie strony:-)a 100 jest w jedną:-)
ewelcia ja uwielbiam buraczki ale nie jem za często bo mój nie lubi a tak samej to wiadomo:-(sie nie chce jeść,ale teraz ugotuje sobie zupke bo uwielbiam:tak:

dziewczyny ja łykam codziennie falvit ale to może dlatego ze powiedziałam im o tym gazie to wolą tak sprawdzac:confused:juz sama nie wiem
a poza tym to podobno źle wyglądam bo rano synka nauczycielka zauważyła i aż spytała o termin a potem pielęgniarka w szpitalu, ja sie czuje tak wykończona jakbym miała juz zraz rodzić:-(ja to mam termin na ten sam dzień co lubiczanka ale juz mi sie nie chciało suwaczka zmieniac:sorry:także za tydzień moge jechac na porodówke bo juz nie mam siły chodzic:confused2:

witam się z wieczorka-a u mnie to rzadkość:tak:
Uciekłam do komputerka,bo jakieś napięcia między mną a J ostatnio występują-ja wiem,że huśtawki nastroju,że hormony,ale sie normalnie czepiam i wolę nie robić burzy w szklance wody-więc jestem tu:sorry:
Wolfia-jak widać nie do końca taka dobra ze mnie żonka:zawstydzona/y:
Anineczka-nie bądz taka-daj namiar na emotionikonki:cool2::-D
KasiaIrlandka-rzeczywiście nic tylko pogratulować tempa Twojego landlorda-ale jak to mówią lepiej pózno niż wcale:tak::laugh2:
MartaF-w tym stanie noga Ci z gazu nie schodzi?łoj!!!Bo po D...dostaniesz-a J mówi,że to ja mam nogę cementową(o jazdę chodzi):eek:
Ewelcia86-no właśnie wiem,że kiepsko...Ale trzeba się przemęczyć swoje:sorry:
Aleksandro-witam Cie i ja:-)-Będąc mamusią w Irlandii lepiej jak na to forum trafić nie mogłaś:tak::happy:

Witamy cie Alexandro na naszych łączach:tak:co do męża to czasem tak mają :-Du nas już ok wszyscy zdrowi a ja czkam do 1listopada bo w ten dzień lecę do Polski fajna data co:szok: mam nadzieje że pogoda mi dopisze bo teraz to po prostu szok.... ale jak wrócę to za tydzień wracam do pracy szokk:wściekła/y:lubiczanka-jak można zapytać mieszkałaś w Poznaniu jak ta to jakie rejony ...miłej nocy pa

reklama
Witam cie rowniez Alexandro,z nami jak z rodzina.Maz mojzawsze pyta pozegnalas sie juz z rodzina?To choc spaac!!!hih A co domezow kochana nieprzejmuj sie my mamy tez dobre i zle chwile.Jak kazde malzenstwo.
No dobra rodzino dzis niepogadam bo @ dostalam i fatalnie jest...

Do góry