Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Apropo's ciemności.. Mój szkrab nie boi się ciemnościKochana mój "malutki" synek do tej pory każe sobie wyłączyć światło kiedy położy się wieczorem do łóżka;-) a szanowny M. nie lubi sam zostawać w domu![]()

Pozdrów Frog bo cosik mało jej tu..a co do deszczu..eh a ja biegam pomiędzy kroplami(...) a ja dzisiaj wybieram się na kawkę do Frog, tylko trzeba będzie patrzeć, kiedy nie pada, żeby dobiec do samochodu ;-)
Zdrowia, szczescia i slodyczy mama_ady Tobie zyczy

Ladnie???:-)

więc dzieci 6-7-8lat mają swoją wyobraznie
niby wiedzą że duchów nie ma ale ich wyobraznia jest silniejsza że duch wyjdzie z szafy że ktoś zapuka itd.po przeczytaniu zapytałam syna czy tak jest on mi odpowiedział że tak i nie umiał mi tego wytłumaczyć samo przejdzie niby;-)....więc będę stała przy tych schodach tak długo jak będzie trzeba .....:-) przecież to mój synuś
:-)Kochane jesteście...
)
Więc ja wczoraj szukałam w inte.czy to normalnewięc dzieci 6-7-8lat mają swoją wyobraznie
niby wiedzą że duchów nie ma ale ich wyobraznia jest silniejsza że duch wyjdzie z szafy że ktoś zapuka itd.po przeczytaniu zapytałam syna czy tak jest on mi odpowiedział że tak i nie umiał mi tego wytłumaczyć samo przejdzie niby;-)....więc będę stała przy tych schodach tak długo jak będzie trzeba .....:-) przecież to mój synuś

dokładnie tak. Mój "wierzy":-) w Świętego Mikołaja, wróżkę zębuszkę bo jeden przynosi prezenty a druga "kasę"