reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ojjj jak ja bym chciala miec blizniaki :-):-):-) Ale nie dlatego, ze placa :-D
Chcemy miec dwojke dzieci, a tu prosze za jednym zamachem by byly ;-):happy:

Witam
My w efekcie pojechalismy do Coole park, bardzo tam fajnie:)
Przed wyjazdem Oli mi kilka razy wskoczyl na plecy na barana no i teraz tak mnie plery bola posmarowalam zelem termofor mam i leze do pracy jutro nie pojde bo przy staniu i siedzeniu nawala mnie:(To samo mialam tydzien temu jak podnioslam za ciezkie siatki, no ale za głupote trzeba płacic.

A macie linka jakiegos o tych Mclaren wózkach?
Milego wieczorku

:-D:-D:-D Czyżbyś planowała powiększenie rodziny o bliźniaki???

In addition, a special 'once-off' grant of €635 is paid on all multiple births. Further 'once-off' grants of €635 are paid when the children are 4 years of age and 12 years of age.

No to Mamo_Ady staraj się :-D:-D
Halo, halo!!!:-) Ja sie tylko spytalam:-D
No chyba, ze wiecie, jak zaplanowac blizniaki...:-D Powiedzcie, to bede wiedziala na co uwazac, zebym przypadkiem nie zostala szczesliwa mamusia wieloraczkow!
U nas istnieje baaaaaardzo duze prawdopodobienstwo na blizniaki...:eek:
Jak cos, to bedziecie wiedzialy, bo nie omieszkam podzielic sie z Wami ta nowina:tak:Ale oby nie!!!!

Ojjj jak ja bym chciala miec blizniaki :-):-):-) Ale nie dlatego, ze placa :-D
Chcemy miec dwojke dzieci, a tu prosze za jednym zamachem by byly ;-):happy:
Kochanienka, napisz tak samo, jak juz Twoj maluszek bedzie na swiecie, to uznam, ze jestes szalona:-D:-D:-D:-D
Moja Ada byla bardzo spokojnym, pogodnym i bezproblemowym dzieckiem (w sumie caly czas jest) a i tak nie wyobrazam sobie zajmowac sie taka dwojka na raz:szok:
My chcemy miec jeszcze dwojke:tak: Ale nie tak na raz. Po kolei:-D

Kamcia, 2 str. temu Wolfia podala linka, to sobie zobacz

Ostatnia edycja:
Witam
My w efekcie pojechalismy do Coole park, bardzo tam fajnie:)
Przed wyjazdem Oli mi kilka razy wskoczyl na plecy na barana no i teraz tak mnie plery bola posmarowalam zelem termofor mam i leze do pracy jutro nie pojde bo przy staniu i siedzeniu nawala mnie:(To samo mialam tydzien temu jak podnioslam za ciezkie siatki, no ale za głupote trzeba płacic.

A macie linka jakiegos o tych Mclaren wózkach?
Milego wieczorku

Uwielbiam jezdzic do Cool parku,zwlazcza wiosna i latem.Ulubione miejsce Maxa,ma sie chlopak gdzie wyszalec.:cool:

aha...a jeśli chodzi o Oliatum..to gapcia ze mnie...:zawstydzona/y: nie pomyślałam o aptekach...:zawstydzona/y: :rofl2: eh..ale dziś wdepłam z ciekawości cenowej..i kurcze drogie to..rzuciło mi się w oczy dla juniora za 6,5 euro takie dosyć małe opakowanie..:eek: a większe za 13 :szok: nie wdawałam się w szczegóły bo zanim to znalazłam..to Patryk się już gotował w swoim pojeździe..a gorąco było w aptece.. A ile tego stosujecie? Bo ja jednak chyba to kupię - mój szkrab drapie się po brzuszku bo ma tam dosyć wysuszoną skórę..oliwka ani wazelina nie dają rady..:crazy:

reklama
Dobry wieczór:-)

Joannn faktycznie cena Oilatum nie najniższa, ale wart swej ceny:tak: My teraz to już jesteśmy na etapie stosowania praktycznie wszystkiego:-p Ostatnio kupiliśmy jakiś Funky Farm czy jakoś tak i jest ok, bo tak to zawsze Nivea 2in1;-)

Tak sobie myślę jak to się stało, że te wózki obcięły dzieciom paluszki:szok: Ja też byłam w ciężkim szoku, bo myślałam, że takie rzeczy nie mają miejsca, a tu proszę:-( Tak myślę, gdzie Victor lub Oliver mogliby włożyć palce w naszej spacerówce Chicco, żeby tak się stało i nie mam pojęcia:no::sorry: Wytłumaczcie mi jak to się dzieje w Maclaren'ach:confused:

Bliźniaki... moje marzenie sprzed lat:-D Teraz mając dwójkę dzieci jakoś sobie tego nie wyobrażam, ale nie zarzekam się, że nie chciałabym:zawstydzona/y: Gdyby ta dwójka była taka jak mój drugi syn od początku, to dałabym jakoś radę, gorzej jak nie;-) U mnie na szczęście taki zaszczyt ma bardzo małe prawdopodobieństwo;-)

Chyba i ja się muszę wybrać do Dunnes Stores skoro takie tam wyprzedaże, tym bardziej że muszę kupić jeszcze parę rzeczy dzieciakom:tak: Mi też by się coś przydało, ale ze względu na rozmiar już mi się odechciewa zakupów dla siebie:sorry: Może do NewLook albo Evans się wybiorę niedługo, ale najpierw to ja muszę choinkę kupić i jakieś ozdoby na nią i do domu:tak:

Anineczka fajnie, że mila już doszła do siebie:tak: Tym listem ze szkoły to Cię chyba zaskoczyli troszkę;-) Jejku od września będziesz miała już ucznia w domu:shocked2::-) Jednak ten Wasz dom nie taki straszny, plac zabaw Wam budują - super:-) Serio aż 5km masz tam do basenu? Myślałam, że ze 3km to max:confused2: Musimy się w końcu spotkać jeszcze, może są jeszcze jakieś chętne mamy? Ewelcia? Może być nawet u mnie w domu jak nie macie nic przeciwko;-) Tylko chyba nie w ten weekend, ale jeszcze nie wiem na 100%:-p

Szukam jakiego przepisu na tort na urodziny mojego męża:-p Skłaniam się ku temu, bo lubi słodkie;-)
Tort egipski
Myślicie, że będzie dobry?

Do góry