reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

u w a g a
dzisiaj o godzinie 1.48 przyszedł na świat synek lubiczanki!!!
15_5_13.gif
poród trwał 10 minut i tatuś nie zna wagi i rozmiarów,dowiemy sie potem:tak:
lubiczanko ogromne gratulacje dla ciebie i J.
k12.gif

reklama
Lubiczanko GRATULACJE!!! DLA DZIELNEJ MAMUSI ORAZ DLA SZCZESLIWEGO TATUSIA:)
ERACAJCIE SZYBKO NA DOMOWE PIELESZE I ODPOCZYWAJCIE

witajcie mamuski

ja jeszcze w lozeczku z dzieciakami mala juz dokazuje a mlody spi

Misia,....ja bym nie robila nos w szczochy ...to nie metoda a pies nie nabierze szczacunku do wlasciciela...najlepiej jest powiedziec stanowcze NIE ..powiedziec ze nie ladnie ..piesek bedzie czul sie skarcony i bedzie wiedzila za co dostal reprymende...a takim wciskaniem nosa w podloge i w mokre moze myslec ze to zabawa ..

Ostatnia edycja:
Lubiczanko ogromne gratulacje!!!Duzo zdrowka!!!

Dziewczyny dostalam @..Jezu jakmi smutno...wiem ,wiem powiecie,natsepnym razem,nie przejmuj sie..a mnie sie serce rozrywa i tyle...

Ciao Dziewczynki!!

LUBICZANKO- serdeczne gratulejszyn!!! Zdrowka i kolorowego zycia dla syncia!!

Gastone- przykro mi....ale...wierze, ze cierpliwosc zostanie Ci wynagrodzona okazalym bobasem:-)

Mama Ady bedzie kolo 16 na kawosie. Jak ktoras jeszcze ma ochote na szybkie ploty to welcome my home:-)

Ale pogoda...czad!:eek:

No pogoda po zbóju...
Musiałam dreptac w tym deszczu do przedszkola :confused2::wściekła/y:

Gastone tulam...
Wiem sama po sobie jaki to zawód i rozczarowanie.
Ale nic straconego,w końcu staranie się o bobaska to sama przyjemnośc :cool2::-D
Pamiętaj,nie nakręcaj się!
Buziak.

Mama Ady bedzie kolo 16 na kawosie. Jak ktoras jeszcze ma ochote na szybkie ploty to welcome my home:-)

Ale pogoda...czad!:eek:

ja bym z checia..ale kurcze pogoda nas dzisiaj rozpieszcza:-D:confused2::confused2::confused2:
wiec dzisiaj juz podelam decyzje ze w niedziele wsiadam za kolko i przyzwyczajam sie do jazd...i zmiany biegow lewa reka..
a pozniej to juz moj P ..hehe samchodzik musi zostawiac..mamusi.:-D:-D:-D

reklama
Dziewczyny mam ważne pytanie.
Chodzicie do jakiś fryzjerek do domu?
Jeśli tak to ile płacicie za strzyżenie,pasemka i inne cuda?
Nie wiem ile kasowac,a dałam ogłoszenie.
Nie chcę dac wygórowanych cen a nie mam pojęcia ile się bierze?
Help :sorry:

Do góry