reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
To i ja sie dolacze do tematu fryzjerskiego :-D
Misia, wiem, ze kiedys pisalas, ze masz sprawdzona fryzjerke, ktora przychodzi do domu. Czy moglabym poprosic o jakis namiar? :-)

Farba z Loeral- fryzjerska. Ona zapewnia wszystko ( reczniki, grzebien itp..hehehe

Tabasia- moja nie przychodzi do domu. Do niej sie jedzie ale jest absolutnie genialna.!!

congratulations2.gif

Lubiczanko, ale sie pospieszylas!!! :-D I na Marte nie zaczekalas :-p

Witam

No nareszcie sie ruszynko

Lubiczanko ogromne GRATILACJE DLA WAS!!!!

wiecej nie uda mi sie napisac bo moj synek niepozwala , jest wszedzie...

Milego dnia;-)

Dziewczyny mam ważne pytanie.
Chodzicie do jakiś fryzjerek do domu?
Jeśli tak to ile płacicie za strzyżenie,pasemka i inne cuda?
Nie wiem ile kasowac,a dałam ogłoszenie.
Nie chcę dac wygórowanych cen a nie mam pojęcia ile się bierze?
Help :sorry:
Ja place 50€ za balejaz z 2 kolorow i podciecie. Wlosy mam mniej wiecej takie jak na zdjeciu na NK czyli chyba pod dlugie zaliczane sa...
Fryzjerka profesjonalna, robi tylko w domu. Uzywa farb profesjonalnych ale jakis francuskich, ktorych nazwy za groma nie potrafie zapamietac...

Gastone, przykro mi z powodu Twojej @ ale tak jak anineczka pisze, starania to sama przyjemnosc. Wiec do dziela... No moze nie teraz ale jak najszybciej :-)
Aaaaa!!! I przypomnialo mi sie, ze moja kolezanka, ktora starala sie kolo roku o dzidzie powiedziala mi, ze najlepiej w czasie owulacji co drugi dzien "strzelac":-) (tak jej lekarz polecil)...

Milego dnia

Hahaha, ale usmialam sie z tym "strzelaniem" :-D:-D:-D
My strzelalismy codziennie :-D:-D:-D

Gastone, to sama przyjemnosc, a sama pisalas, ze z Maxem za drugim raziem sie udalo, wiec sie nie zalamuj! Choc moge sobie tylko wyobrazic co czujesz...
Daj sobie czas! :tak: I sie nie wkrecaj!!!

Oooo przestalo padac (na chwile pewnie), zmykam do sklepu, ale nie wiem co kupic na obiad :sorry:

Dzięki mamo_ady.

Ludzie u mnie w kuchni ciemno jakby był już wieczór :szok:
Zaraz chyba światło zapalę.

Na szczęście nie muszę iśc po Antka.Tatuś będzie się tutaj kręcił w związku z pracą to go odbierze :tak:

reklama
Do góry