WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Dzień dobry
Pogoda okropna... leje... ciemno... na szczęście na forum dobre wiadomości, bo w końcu nam się Lubiczanka rozpakowała, a zaraz przyjdzie kolej na Martę;-)
Lubiczanko ogromne gratulacje dla Was i niech Malutki rośnie zdrowo
Ja za samo obcięcie płacę 10-15e, to zależy jak i u kogo;-)
Gastone dziewczyny już chyba napisały wszystko co możliwe, a ja tylko dodam... trzymam kciuki i życzę powodzenia
Mam na Lutówkach mamę, która też stara się o drugie dziecko i co miesiąc jest to samo, nakręca się, smuci i płacze:-( Wiem jak jej zależy, ale to właśnie najgorsze "załamać się"... trzeba wrzucić na luz i cieszyć się tym co jest, a reszta przyjdzie szybciej niż się nam wydaje
A co do orzechów, to w tym torcie są laskowe a nie włoskie

Miłego dnia:-)

Pogoda okropna... leje... ciemno... na szczęście na forum dobre wiadomości, bo w końcu nam się Lubiczanka rozpakowała, a zaraz przyjdzie kolej na Martę;-)
Lubiczanko ogromne gratulacje dla Was i niech Malutki rośnie zdrowo

Ja za samo obcięcie płacę 10-15e, to zależy jak i u kogo;-)
Gastone dziewczyny już chyba napisały wszystko co możliwe, a ja tylko dodam... trzymam kciuki i życzę powodzenia
Mam na Lutówkach mamę, która też stara się o drugie dziecko i co miesiąc jest to samo, nakręca się, smuci i płacze:-( Wiem jak jej zależy, ale to właśnie najgorsze "załamać się"... trzeba wrzucić na luz i cieszyć się tym co jest, a reszta przyjdzie szybciej niż się nam wydaje
A co do orzechów, to w tym torcie są laskowe a nie włoskie

Miłego dnia:-)
(bo tak się bidulko męczysz..) ale teraz to już na pewno Twoja kolej, więc pełny relaks i do dzieła...