Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Ja też spadam
,dobranoc..
Marta:
Marta:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Martuś oby szybko poszlo-buzka
:-(
A byłam pewna ze juz będziemy gratulować:" Nie ma nic, na bolach sie skoczylo, padłam o 2 , bole przeszly , wszyscy w szoku a ja załamana ":-(
...
.to nic może naprawde dziecię chciało 13/11 się urodzić. ;-)Mamuśka ma jeszcze cały dzień. Szkoda że ja ta nocka tak wymęczyła:-

. Zastanawiałam się, czy może już urodziłaś, bo zapomniałam na kiedy masz termin.

, poród on line. Ja tylko pozaglądałam, bo wczoraj dużo rzeczy miałyśmy do zrobienia z Anulką, ale dziś będę na bieżąco. Dobrego dnia
nie mam nic lepszego do roboty,Szymon sie zaparł i nie chce wyleźć
potem zrobią ktg i jak nic nie wykaze to do domu:-(
Czytalam wiec z zapartym tchem tych kilka stron i... dupa!!!
No tego jej w kazdym razie zycze
I dalej trzymam kciuki!