Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Dokładnie tak jak jafuuuuuuuuj kompot z suszonych owocow, zawsze mama mi to wciskala jak bylam mala. Albo sie to kocha albo nienawidzi :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie tak jak jafuuuuuuuuj kompot z suszonych owocow, zawsze mama mi to wciskala jak bylam mala. Albo sie to kocha albo nienawidzi :-)
Jolu kochana skad ja to znamWrócilam z socjala i normalnie rece opadaja, az sie poryczalam z nerwPytam grzecznie dlaczego jeszcze nie dostalam pieniedzy za chorobowe a pani zerka w komputer i mowi ze mi sie nie nalezy bo za malo skladek mam
Wywalilam jej wszystkie moje dokumenty na stol a ona oczy w piec zloty i mowi ze oni nie maja tego w systemie tylko 2008 rok maja
Do tego pani zadowolona z siebie mowi ze ona to skseruje i wysle i naprawi tylko taki maly szczegol ze bede musiala znowu ze dwa tygodnie czekac
Wiec pytam dlaczego do jasnej ch.... nie dostalam nawet glupiego pisma ze cos jest nie tak i gdybym nie pofatygowala swoich 4 liter to bym mogla sobie czekac
Wyszlam z tamtad, wsiadlam w samochod i sie poryczalam normalnie, w srodku remontu , przed swietami takie akcje
No to se pogadalam![]()
Tabasia 7 miesięcy!!!!a czym oni się tłumaczą że tak długo to trwa? może jakiegoś dokumentu Ci jeszcze brakuje? U nich jak sama się nie dopytasz to nic Ci nie powiedzą. Niestety miałam okazje przekonać się o tym osobiście. Na JA też czekałam od czerwca do końca października, ale wcześniej przynajmniej wysłali mi zawiadomienie o spotkaniu które miałam jakoś po połowie sierpnia.Jolu kochana skad ja to znamNa bezrobocie czekam juz 7 miesiecy, a na chorobowe miesiac!!!!!!!!!!!!!
Co do tego pierwszego nie dostalam ZADNEGO pisma, a na drugie caly czas musze im cos dosylac, wyjasniac itp. Mam takiego wku...wa ze szok!
![]()