reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczka
My to caly czas mamy jakis remont, uroki zakupu domu do remontu.Ale jak ten skonczyny to na jakis czas dajemy sobie spokoj i bedziemy sie delektowac zyciem rodzinnym:)

Wolfia
No wlasnie tego sie obawiam bo nie mam bardzo juz sily, wczoraj lodowke na raty mylam:no: Moj T powiedzial ze mi posprzata ale to mogloby sie tragedia jakas skonczyc:sorry:
A u gp tak jak myslalam, wszystko ok, dziecko glowka w dol sie przygotowuje do startu:eek: acha i dowiedzialam sie ze pomylili sie co do mojej wagi i wedlug karty to juz 16kg na plusie mam a po skorygowaniu bledu 11...takie male 5 kilogramow:-D
Lece polezec i rozmowy w toku o cudach ogladac:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Będę małpa i zmałpuję od Lubiczanki faworki.
Tylko gdzie nie spojrzę na przepis to jest od 3 do 8 jaj :szok:
No nic.Ja mam 2 :-p:eek:
Może wyjdzie.

Mięso mielone indycze wywaliłam bo tak mi śmierdziało,że nie mogłam wytrzymac :crazy:
Tak więc nie będzie spagetti a faworki.Niezła zamiana :sorry:
No ale zrobię dzieciakom frytki z paluszkami rybnymi.
M nie je bo dziś znowu na boks,a ostatnio jak się najadł przed treningiem to mówi,że miał wszystko w gardle :confused2:

Larcia złośliwośc rzeczy martwych :sorry:
Jolu widzisz jaka niespodzianka wagowa.Ja też miałam 11 kg w drugiej ciąży :tak: Do tej pory mi nie spadło :eek::-D:-D

Nooo ciekawe jak nas milo zaskocza z tym budzetem:confused2:;-)

Heh wczoraj nakupowalam kapusty coby na swieta popichcic samakolykow a dzis.............zamowilam dla nas bilety na swieta do pl......dobra jestem.....ale mega szczesliwa:-):-):-):-):-):-):-)
a co tam raz sie zyje
ide poczytac Was troche:tak:

Hejo mamusku!

U nas zabkowanie na calego, Emma ma gorszy apetyt, widac ze sie mecz, wczoraj wieczorem budzila sie z placzem doslownie co kilkaminut, az dalam jej pierwszy raz czopek i zasnela mocno
Dobrze ze smoka ma, bo widac ze przynosi jej ulge, przy pierwszym zabku, to az jej krew poleciala jak sie przebil :-(

Poza tym jakos leci

Kamcia, Pauletta jak tam pichcicie cos razem? :-)

ja wlasnie zjadlam leczo i tez mam ochote na cos, ale nie wiem co :-D:-D:-D Misia, Larcia, ja trz tak czesto mam
Mala placze, byle do 18 wtedy kapanie i spanie
jeszcze 3h buuu

witam sie po raz drugi dzis głowa mi peka chyba ta pogoda daje popalić
91.gif
miłego wieczorka dziewczynki

wolfia mały pspał może z godzinke i męczy mamusie:-(
znowu dostał wysypiki i nie wiem od czego:no:przeciez daje mu tylko aptamil i herbatke z koperku:confused2:

Agusiek ty wstretna babo, tak mnie zostawiac sama na swieta :wściekła/y::-p
no ale skoro jestes mega sczesliwa, to wybaczam ci, tylko bez wodeczki dla mnie nie wracaj :-D
a co do budzetu to podobno 15e mniej z child benefit, slyszalyscie??

Anineczka, to co w koncu robisz, frytki, paluszki, spaghetii czy faworki :-)

ja chyba tez zrobiei frytki z paluszkami, ale wiecie co moj Eryk a McDonaldzie czy na miesci uwielbia frytki, a jak mu zrobie w dmu to nie chce jesc :sorry:
jeden plus ze jest wtedy wiecej dla mnie a ja uwielbiam :-D

a w ogole to za chwile bede gruba jak bania bo tylko siedze i sie obzeram

a ja próbuje moje maleństwo uspac ale jest uparty i tatuś dzisiaj chyba obiadku nie zje:no::confused2:
zmien imie malemu :-D:-D:sorry:zartuje oczywiscie

Nooo ciekawe jak nas milo zaskocza z tym budzetem:confused2:;-)

Heh wczoraj nakupowalam kapusty coby na swieta popichcic samakolykow a dzis.............zamowilam dla nas bilety na swieta do pl......dobra jestem.....ale mega szczesliwa:-):-):-):-):-):-):-)
a co tam raz sie zyje
ide poczytac Was troche:tak:
Dobra jestes:-D:-D:-D
Chyba sporozaplacilas za bilety :sorry:

Lubiczanak ale Was przygoda spotkala z tymi torbami:eek: ja chyba tez bym tak zareagowala na swojego m:eek:ale do konca pewna nie jestem:-D:-D:-D

No i pieknie,narobilyscie mi ochoty na faworki....ktora to taka?:-D:cool2:
Anineczka..........a wczoraj Gastone:rofl2:.
No nic raczej robic nie bede,mam zamiar wygonic m n azakupy i jutro biore sie za pierozki a w paitek za krokiety:-p.
Plany,planami ale co z tego wyjdzie to nie wiem:sorry:

Moniadan zrobiłam faworki.O dziwo zmieściłam się w drzemce młodego.
No ale on śpi od 13:30 ;-)
Właśnie ostatnie się smażą. Ale jak młodzież zgłodnieje do 19 to jeszcze te frytki zrobię.
Ja też lubię frytasy :zawstydzona/y: To jest te moje 11kg nie zrzucone od porodu :-D:-D
Mój Antek zje wszystko byle by z ketchupem. :sorry::eek:

Czyli te 15 euro to nie tak źle Julia co :cool2::-D

Oho młody właśnie się obudził.Na styk :laugh2:

reklama
wlasnie sluchalam w tv o tych cieciach i child benefit skracaja o 10%, bezrobocie o ok 5%, reszty jeszcze nie wiem, ale w propozycjach pare dni temu, mowili, ze recepty na MC beda po 50centow, bezrobotnemu ponizej 23 roku zycia, obetna benefit o 20% , ale jeszcze tego nie potwierdzili, pewnie wieczorem podadza juz dokladnie wszystko.

Do góry