reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Julia, jesli nei chce nic jesc to nie dawaj mu na razie, dawaj tylko pic najlepiej przegotowana wodę, organizm potrzebuje energii do walki z choroba a jedzenie zabierze mu energie na trawienie, zreszta jak wymiotuje to sie nie daje nic jesc, jak jzu bedzie lepszy to tak jak Anineczka napisała, lekka dieta, sucharki, chlebek z masłem, paluszki, biszkopty, takie suche produkty dawaj, a nan biegunke woda z ryzu
Nie martw sie, to moze jelitowka, my to wszyscy przechodzilismy

reklama
Hejo farmerki :-D

Ja tez nie zaczynam, bo juz w ogole nic w domu nie zrobie i tak spedzam duzo czasu na kompie :baffled:
załozyłam sobie kilka dni temu konto na FB ale nie widze tam zadnej farmy... :confused: where is it? :sorry2:
Moniadan wpisz sobie w wyszukiwarce na facebooku -na górze samej jest - FarmVille i ci wyskoczyć powinno :-)

Co do pierogów ruskich ja też lubię. Robię je raz na pół roku i zamrażam co by nie rozgrzebywać sie za często :-)

Miałam dziś mega nie przyjemny dzień. Pokłóciłam się z małżem..:-( Od dziś nie piore, nie gotuje nie odzywam się.. dopóki nie zrozumie co źle zrobił..i nie domyśli się że może trzeba przeprosić...

Spokojnej nocki dziewczyny :-)

Skonczcie juz z tymi pierogami bo nie zasne z głodu:))
Duzo zdrówka dla naszych chorowitków.
Zmykam spac bo juro do pracy.

Dziewczynki a moze kilka byscie mi ktoras kurierem przyslala ruskich oczywiscie wstyd sie przyznac ale tak namietnie jak je uwielbiam palaszowas tak namietnie ich robic nie umiem heheh zrobie z kapusta grzybami , miesem ruskie mi nie wychodza ...albo moze to lenistwo w polsce tesciowa mi robila a tu sie w wasze laski wkupuje hahah

hehe..laski jest taka bajka: jam łasica

a ja powiem tak jam czarownica.. hehe..u mnie to dziedziczne ..kiedys stawialam tarota.. zawsze trafnie .. niewazne jaki rozklad..i nigdy nie pomylilam sie mowiac ze ktos jest w ciazy jak byl obok mnie czy widzialam osobe ..no i nie pomylilam sie mowiac o plci dziecka.. moj tata tak samo ..tylko ze on mowi to poslugujac sie obraczka czy igla ...cos ala wahadelko..i zawsze trafnie..

Misia..moze moglabym powiedziec ale wtedy moge sie mylic

ponoc ma byc od 1 maja tak jak w polsce maja byc prawka unijne ale nie potwierdzam ze to prawda ze likwiduja L ze niby jest informacja na dtts.ie musze tam zajrzec..hhheh MISIA-moze umowimy sie na nastepny wekenddd bo teraz mały chory........albo juz po swietach no jak ci tam pasuje i gdzie ???

No ale w Polsce wchodzą też 2 letnie prawo jazdy na tak zwanym kontrolowanym,coś na wzór tutejszego provisionala.
Prawko unijne mogło by tutaj wejśc,bo nie respektują tych z EU.:dry:
Na dtts.ie nic nie wyczytałam w latest news :sorry2:
A może ty znalazłaś?

Crazy Girl bunt to dobra sprawa! A co! Oby szybko doszło do rozejmu :tak:

Kamciu mam nadzieję,że już lepiej się czujesz.Wielki buziak.

didi to może zrobisz mi sesyjkę tarota na wypadzie?
masz karty? Bo ja mam zwykłe...buuu....

ano lepiej sie czuje dzisiaj lajcikowo rosołek i sucharki i leze cały dzien wiec nie jest żle i nie piszcie juz o pierogach:))))
Dobranoc

Julia, jesli nei chce nic jesc to nie dawaj mu na razie, dawaj tylko pic najlepiej przegotowana wodę, organizm potrzebuje energii do walki z choroba a jedzenie zabierze mu energie na trawienie, zreszta jak wymiotuje to sie nie daje nic jesc, jak jzu bedzie lepszy to tak jak Anineczka napisała, lekka dieta, sucharki, chlebek z masłem, paluszki, biszkopty, takie suche produkty dawaj, a nan biegunke woda z ryzu
Nie martw sie, to moze jelitowka, my to wszyscy przechodzilismy
dzieki za porady .....ciezko jest jak tak cały dzien nic nie je ale trudno .....dostalam inhalator na kaszel antybiotyk w tabletkach i mam lipomal na goraczke moze sie poprawi oby ...miłej nocy

reklama
Didi- no to dawaj!! Co bede miala za rok????

Anineczka- tak owszem o puder mi chodzi! Nareszcie sobie sprawilam. Teraz musze sie tylko go nauczyc obslugiwac, bo to nie jest takie proste z ta ziemia ;)

Julia- mi tam zawsze pasuje. Jak jestes zmotoryzowana to do mnie podjedz po prostu :)

Ide w kimono :) Dobranocka piekne:)

Do góry