asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Anusia śpi w końcu, może tym razem trochę dłużej niż 20 minut:-). Tak mi jej szkoda, jak tak marudzi, człowiek by się zamienił:-( a tak muszę patrzeć jak ją boli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ok uciekam na kawke i potem trza za obiad sie brac :-) bo mezowski wroci za 2 h:-)

tu bym poszła ..... Imprezka u dyty mi odpadnie więc 

ja to mam wesoło. 
Dobrze,ze juz weekend i M bedzie wreszcie w domu;-)
Musielismy uciekac z dworu bo by nam glowy pourywalo!!! A pranie na dworze to mi do pionu staje

ze chodzic juz nie moge

ale jak ładnie to pokaże

Dzis jakies kupy dziwnej konsystencji doszly..A smierdza

qrcze,znowu cos sie przyplatalo?Oby nic powaznegoWitam
Dziś mam m w domku,ale niby jest a i tak siedział od rana w papierach i raportach.
Ale właśnie się zbiera z Mateuszkiem do lekarza bo gorączkuje,kaszle jak gruźlik i wczoraj o dziwo spał mi popołudniu,a to nie podobne do niego.Widac,że się źle czuje
Nooo i to tyle.Siedzimy w domu bo i pogoda nie taka a i pustawy dzban z pieniędzmi
Moniadan Sto Latek.Spełnienia marzeń![]()
ale wiedzialam ze tak bedzie,wiec zaciskam zeby..i milcze;-)