Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

super!martaf no no nie dziwie sie ze wczoraj takie branie u meza mialassuper!
chyba pójde na łyso sie opacholic

wystarczy nawet jeśli dasz potwierdzenie,odcinek z banku jeśli będziesz wpłacała na kontoDziewczynki a zwlaszcza MartaF... Mam wazne pytanie!!! I przepraszam, ze nie na tym watku co powinnam...
Czy jesli chce sie starac o dom socjalny, to musze wczesniej wynajmowac legalnie? Chodzi mi o to, ze teraz mamy wszystko legalnie: rachunki, rent book, jestesmy gdzies tam w czyms tam zarejestrowani... A jesli sie przeprowadzimy (bo byc moze nam sie szykuje przeprowadzka), to chyba bedzie taka zwykla umowa "na gebe". Czy do wniosku o chate socjalna sam podpis lub potwierdzenie landlorda wystarczy?
Jesli wiecie cos na ten temat, to dajcie znac, plisssss!!!!
Lady Zgaga no niestety gadżecik tak średnio na jeża coś jej chyba w nim niewygodnie :-(lece bo musze imprezkę szykować co jest nie lada wyzwaniem przy moich absorbujących szkrabach a P jak zwykle w pracy
ale humorek dopisuje jak wszystkim widzę:-):-):-) w końcu jak tak słonko świeci to jakby mogło byc inaczej
:-):-)
Zaraz calą rodzinku uckiekamy z dmociu pokorzystac troche z tego sloneczka
- Oby utrzymalo sie jak najdluzej
ale to chyba z nerw
normalnie tak przezywam tą komunie ,ze
czy wszystko zrobione, czy to , czy tamto..
oby nie padalo

:-):-):-):-)i powodzenia jutro,napewno wszystko będzie super!!!blondyneczko;-)witam
MartaF piąteczka blondyneczko
.

szlak by to.

lepiej poród wspominam niż ten zabieg. Ale dajcie mi pare tyg i jakoś wróce do świata spotkań.