Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witajcie Mamusie,jestem tu nowa doslownie kilka dni temu odkrylam to forum!!!Czy moge sie do Was przyláczyc na pogaduchy o naszych dzieciaczkach?????

rozowe do sukienki bialo-czarnej niet;-)

. Ja palaszuje sniadanko zaraz zasiade z kawka
i trzeba jakis obiad wyczarowac przed pojsciem do pracy bo potem to mi sie nie bedzie chcialo palcem w domciu ruszyc
. Ide dziecie wzywa...
potem już jakos nie miałam jak
tak to jest jak mojego A nie ma z nami , bo on zawsze za fotografa robi
więc to ja dziewczyny prosz Was o fotki
mój e-mail adei123@tlen.plHeheprosta sprawa przeprowadz sie do Galway ..hihih
A no z checia bym sie przprowadzila
Ale W ma tu prace na miejscu
Ech...

az chce sie cos robic...

tylko o to mi chodzilo;-) dobry byl dobry

Albo cos mi dosypalas
bo snilo mi sie ze pojechalam na wozku inwalidzkim do dansa....na golasa

a najlepsze ze na parkingu zamiast samochodow staly krzesla, a na nich siedziala cala zgraja starych piernikow (i bynajmniej nie mam ciastek na mysli) i robili mi zdjecia telefonami buuuuuu

boszeeeee mam nadzieje ze to byl sen, bo bylo ciemno

masakra
Juz nie pamietam, kiedy ostatni raz moje dziecko spalo do 9.40
I sniadanie cale zjadla
Yyyy...

I jesli Lubiczanka Ci jeszcze nie przeslala tych info, to ja zaraz poszperam i znajde i przesle Ci
Ale to tez duzo zalezy od gatunku wlosa. Moje sa puchate i... i... glupie!!!!
:-) Czekamy na fotki z tego waznego dnia;-)

Wczoraj powiedzielismy naszemu landlordowi, ze sie przeprowadzamy i... zjechal nam z cena. I to tak zjechal, ze teraz propozycja zostania jest prawie tak samo atrakcyjna jak propozycja wyprowadzki. [To szczegol, ze jak wczesniej go pytalismy, to zjechal nam 25€ i powiedzial, ze wiecej juz absolutnie nie moze, bo kredyt splaca].