Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej ja zawsze latalam Ryanairem. Zawsze w bagazu podrecznym mialam 3 termosy z mleczkiem i piciem dla malego do tego jeszcze nawet kilka soczkow i obiadkow w sloiczku. Nigdy nie mialam problemow- dla dziecka mozna wziasc wszystko co trzeba. Napewno beda ci kazac sprobowac mleka i tyle. A jesli chodzi o Aptamil to zawsze bralam ten w proszku. Mozna wziasc nosidelko lub fotelik(ja raz przewozilam) tylko, ze jest za to oplata- z tego co pamietam to cos ok.20euro. To trzeba przy wykupie biletu zaznaczyc , ze bierzesz taki sprzet i odrazu doliczaja do ceny.Dobry wieczór mamuśki:-)
U nas ostatnio tylko ząbkowanie:-( Matti trochę cierpi, jest rozbity i marudny, nie ma apetytu, co bardzo mnie martwi.
Nie nadrobię już pewnie tego co ostatnio popisałyście, ale nie miałam nawet chwilki, żeby tu zajrzeć:-(
Wybieramy się wkrótce do PL ryanairem, to będzie nasza pierwsza podróż z Mattim, wielkie wydarzenie.
W związku z tym mam 100 pytań do was dziewczynki...;-)
*czy wolno zabrać do samolotu mleczko i ile?
*czy może to być np. aptamil w kartoniku ready to eat czy może lepiej zabrać proszek
*a jakiś słoiczek z deserkiem?
*soczek?
*czy wolno wnieść nosidełko/fotelik
Chciałabym się dobrze przygotować do tej podróży, by była jak najmniej stresująca.
A może dorzucicie jakieś praktyczne wskazówki;-)
Jej... pewnie go zlapala jelitowka- to moze wymiotowac nawet cala noc. Ale nie wiem co na to mozesz mu dac-chyba nic nie pomoze:-( Jedynie cos przeciwgoraczkowego by sie zdalohej dziewczyny dawno nie byłam wiec sie witam a tak po za tym mam problem otoz Justin mój cały dzien dzis wymiotuje i ma biegunke teraz do tego doszła goraczka co robic ????nie mam nic w domu oprocz rumianku ,kopru i syropow przeciwbolowych![]()

nikt nic nie mowil skoro to dla dzidzi, a lecialam ryanairem :-) fotelika niestety nie mozna wniesc

... moze goraco jej bylo albo cos boli no nie wiem... co chwilke placz ..
i nochal tez lekko zapycha sie no kurcze i jak sie nie wsciec nooo
wczoraj padł o 20 i nie dało sie go już rozbudzić nic nie działało a chcieliśmy go przetrzymać jeszcze z godzinkę no i dzisiaj o 5 już był na nogach P o tej porze śpi jak kamień więc młody przyszedł do mnie przyniósł mi kapcie i wyciągnąl z wyrka
na szczęście załapałam się już na drzemke godzinną bo mała się obudziła to wyciągnęłam P z łóżka aby się Wiktorkiem zajął:-)