reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam wieczorowa pora;-)
Wreszcie mam troszke czasu dla siebie. Maly spi-tez bylismy dzis na placu zabaw, to sie troszke chlopak wyszalal;-)
Lady_Zgaga- zycze wytrwalosci w nocnikowaniu. Mnie tez to czeka za kilka dni. Zamierzam sie wziasc wreszcie za to nocnikowanie bo Nicolas dzisiaj pierwszy raz zawolal, ze ma kupe w gatkach:-) To chyba juz najwyzszy czas...;-)

reklama
bry;-)
wstałam z bólem plecow ale damy rade:tak:;-)bo mam dobry humor bo kaska przyszła prawidłowo a znając naszą księgową to...:baffled:
oooo mały mi leżak rozwala:baffled:

miłego dnia:happy:

Witam
A ja wstałam z bólem-wszystkiego:/choróbsko mnie łapie-nie dość,że właśnie łamie,to jeszcze smary i ból gardła(nie ma kiedy???)
Joann-wiem,że dużo imion się powtarza,ale może 24go nie będę pamiętać;))
Miłego dnia Wam życzę-a sama pewnie popędzę do apteki:(

Witam
A ja wstałam z bólem-wszystkiego:/choróbsko mnie łapie-nie dość,że właśnie łamie,to jeszcze smary i ból gardła(nie ma kiedy???)
Joann-wiem,że dużo imion się powtarza,ale może 24go nie będę pamiętać;))
Miłego dnia Wam życzę-a sama pewnie popędzę do apteki:(
zwariowałaś???masz zamiar chorowac na wakacjach???ciepła herbatka i do łóżka!!!

witam

widze ze pogoda tak nas dopieszcza to i choroby na nowo wracaja..
My( Ewa , AL i ja ) tez w dalszym ciagu... smarkaci ...kaszlacy a mnie gratisowo jeszcze gardzo boli i jakas kluska tamm siedzi co wkur...a niesamowicie..ale damy rade trzeba wykurowac sie do wylotu a nawet wczesniej bo chce jeszcze dzieciarnie zaszczepic

a pogoda dzisiaj znowu bleee ..wiele jak jasna cholera..
P w pracy do pozna wiec znowu z dziciakami w domu bedziemu koczowac chyba ze slonko pojawi sie to mykniemy na spacerek albo na plac zabaw..

d.dobry!
mi leb peka od nadmiaru mysli:baffled:tzn.nie boli, tylko..no wiecie
;-)
lubiczanka-ja Cie nie zarazilam:sorry2::no:Polecam solanke,bo dziala,tylko moniadan bodajze mnie oswiecila linkiem,ze roztowr musi byc w temp.ciala,plukac 3-4razy dziennie i nie trzymac dlugo w paszczy,rowniez 3-4 'gulgniecia';do tego herbatka z miodem i cytryna,czosnek na noc.A do apteki mozesz sie wybrac po cukierki JAKEMANS THROAT&CHEST - mniamnusna mieta,usmieza bol nieco.Mnie taka kuracja postawila na nogi i zostala mi lekko przytknieta dziurka..nosowa;-):-)Oczywiscie polezec by sie zdalo,ale ja nie umiem.Jesli Tobie sie uda i zechce-polecam:tak:
Poza tym ZDROOOOOOOOOOOOOOOOOOWKA!!!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTOW:-D:happy:
Ja dzis juz odpadam, dokoncze tylko zapiekanke na obiad jutrzejszy i uciekam do łóżka, jutro najgorszy dzień w pracy:wściekła/y:,ale za to w piatek laba, piszecie tyle ale jutro poczytam,
dobranoc wszystkim;-)
oby ten dzisiejszy dzien takim strasznym nie byl jednak:tak:3mam kciuki!
U nas od 3 nocy taka historia-Wikta sie budzi i przez ok 2h nie da sie jej polozyc spac:wściekła/y:jak ja sie wsciekam..to wypada zawsze na 1-2am,a mnie trafia:wściekła/y:To normalne czy cos sie jej pokickalo trwale?:dry:
edit: didi-zdrowka i Wam!
;-)to wyczytalam o szczepieniach:
Można zaszczepić dziecko mimo:

• drobnej infekcji przebiegającej bez podwyższenia temperatury lub z gorączką do 38oC;
  • zakażenia górnych dróg oddechowych;
  • biegunki z gorączką, która nie przekracza 38,5oC;
  • wcześniactwa, niskiej wagi urodzeniowej u niemowląt.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry