Hejo
Martaf ja zapomniałam zyczyc Szymusiowi wszystkiego co najlepsze z okazji pól roczku
a powiedz, to on tym krztuścem zaraził sie podczas szczepienia...? i dlaczego az do 2 lat będzie chorował?
Misia udanej niedzielki
Moja Emcia wczoraj juz była ok, ale dzis głowka znow troche ciepła
Andziulina udanej imprezki i wszystkiego najlepszego dla Igorka z okazji chrztu
Dziewczyny, wiecie moze jak sie przenosze do innej sieci, a mam na starej 9e to mi to przepadnie, czy mozna zrobic tak, ze mi to zachowają?? bo jesli mialby przepsac to wole gdzies zadzwonic i wygadac
Martaf ja zapomniałam zyczyc Szymusiowi wszystkiego co najlepsze z okazji pól roczku
a powiedz, to on tym krztuścem zaraził sie podczas szczepienia...? i dlaczego az do 2 lat będzie chorował?
Misia udanej niedzielki
Moja Emcia wczoraj juz była ok, ale dzis głowka znow troche ciepła

Andziulina udanej imprezki i wszystkiego najlepszego dla Igorka z okazji chrztu
Dziewczyny, wiecie moze jak sie przenosze do innej sieci, a mam na starej 9e to mi to przepadnie, czy mozna zrobic tak, ze mi to zachowają?? bo jesli mialby przepsac to wole gdzies zadzwonic i wygadac

Ale i tak planow nie mialam... Moze poza wyjsciem na plac zabaw, bo w ramach wczorajszego wieczornego poprawnego uzycia nocnika przez Ade padla obietnica z moich ust
. Pozniej jeszcze mam ma w planach zakupy i plac zabaw o ile pogoda na to pozwoli
M zabrał komputery do naprawy i właśnie sobie przywiozłam już naprawiony
śmiga że hoho;-).. Nic ciekawego się nie zdarzyło, no może poza tym że dzięki braku kompa skończyłam narzutę!! Jest już cała z wykończeniami (frędzlami) i teraz tylko kwiaty:-)
wiec sobie darowałam. oczywiście wizyty też są drogie i karta medyczna nic nie pokrywa, no chyba że problem jest bardzo duży z zębami to wtedy jest pokrywane ale podobno ciężko się na to załapać.. To informacja od mojej dentystki.. zapytaj swojej (bo ta moja nawiedzona jakaś była) i bedziesz miała pewność.