reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejo

Martaf ja zapomniałam zyczyc Szymusiowi wszystkiego co najlepsze z okazji pól roczku
a powiedz, to on tym krztuścem zaraził sie podczas szczepienia...? i dlaczego az do 2 lat będzie chorował?

Misia udanej niedzielki

Moja Emcia wczoraj juz była ok, ale dzis głowka znow troche ciepła :confused:

Andziulina udanej imprezki i wszystkiego najlepszego dla Igorka z okazji chrztu

Dziewczyny, wiecie moze jak sie przenosze do innej sieci, a mam na starej 9e to mi to przepadnie, czy mozna zrobic tak, ze mi to zachowają?? bo jesli mialby przepsac to wole gdzies zadzwonic i wygadac :tak:

reklama
moniadan poprostu szczepionka mu sie nieprzyjęła i teraz byle przeziębienie i łapie krztuśca:/,dziękujemy za życzonka:)

Hejoooo z rana :-) ja mam komplet w domku więc tylko na chwilkę wpadam ;-)
Marta zdrówka dla Szymcia:tak:
Lubiczanka szczęśliwego lotu i udanych wakacji :-)
Moniadan przepadnie ten kredyt co masz:sorry2:
Andziulina to dla Igorka :
Dziś zbawienie
stało się udziałem tego domu...
Ewangelia Św. Łukasza 19.9
ab5boyandgirlangels.jpg

Ostatnia edycja:
Hello
Pogoda dzisiaj iscie irlandzka:baffled: Ale i tak planow nie mialam... Moze poza wyjsciem na plac zabaw, bo w ramach wczorajszego wieczornego poprawnego uzycia nocnika przez Ade padla obietnica z moich ust:-D:-D
Madbebe, pisz konkrety na priva, co do spotkania, to tez sie skusze na jakas kawencje. Tylko nie obiecuje na 100% skoro jeszcze nie wiem, kiedy;-):-)

Lubiczanko, spakowana?????:confused::confused::confused::confused: Szczesliwego lotu, udanego wypoczynku i ogolnie wszystkiego dobrego na urlopiku zycze. Wracajcie szybko i bezpiecznie;-)

Andzulina, wszystkiego dobrego dla aniolka Igorka z okazji Chrztu.

A ja widze, ze nasza przyszla landlady z mezem i ojcem(tesciem?) wywoza wory i kartony na calego. Jak dakej beda mieli takie tempo, to klucze znacznie szybciej dostaniemy:-) Ja juz dzisiaj najchetniej wkroczylabym tam z domestosami, cifami, mopami i szmatami:-D:-D I obejrzalabym jeszcze raz wszystkie katy:sorry2:

Milego dnia dziewuszki

Witam niedzielnie:-)
Widze, ze przez weekend cos tutaj maly ruch. My wczoraj na grilu u znajomych stroche zmarzlismy,i dzisiaj maly znow zakatarzony:baffled:. Ja mam chwilke dla siebie- Niki spi, a W pojechal costam z autem robic wiec zagladam sparwdzic co tam slychac:cool2:. Pozniej jeszcze mam ma w planach zakupy i plac zabaw o ile pogoda na to pozwoli:sorry2:

witam

Szym znowu chory na krztusiec:/ nocka z głowy:((( temperatura:/
nie mam na nic sily:/
masakra jakas:ninja2:
miłego dnia
Ojej:-( bidulek. Zdrowka zycze;-)
Lubiczanka-udanego lotu, wakacji, i pogody oczywiscie:cool2:
Ela@83- Niestety ja nie pomoge bo nie mam pojecia:no:

No nic... milej niedzieli kobitki:cool2:

Hej! Nie było mnie tylko jeden dzień... a już bez Was wytrzymać nie mogłam:-p M zabrał komputery do naprawy i właśnie sobie przywiozłam już naprawiony:rofl: śmiga że hoho;-).. Nic ciekawego się nie zdarzyło, no może poza tym że dzięki braku kompa skończyłam narzutę!! Jest już cała z wykończeniami (frędzlami) i teraz tylko kwiaty:-)
Marta spóźnione życzonka dla Twojego półroczniaka i zdrówka teraz najbardziej!
Andzulina wszystkiego dobrego dla Synka;-)
Lubiczanaka spokojnego lotu i świetnej zabawy!!
El@83 w polsce jest taniej! Jak ja pytałam dentystki tu w Irl to powiedziała mi że założenie samo to koszt około 4 tys euro!! :szok:wiec sobie darowałam. oczywiście wizyty też są drogie i karta medyczna nic nie pokrywa, no chyba że problem jest bardzo duży z zębami to wtedy jest pokrywane ale podobno ciężko się na to załapać.. To informacja od mojej dentystki.. zapytaj swojej (bo ta moja nawiedzona jakaś była) i bedziesz miała pewność.

no i Szymek znowu na antybiotyku i sterydach ledwo oddycha:/ mam dośc tutejszych lekarzy!!!! normalnie w książce czytał co dac dziecku!!!skandal!!!

reklama
Marta-bardzo mi przykro,że Nasz Szymuś znowu cierpieć musi:(((Buziak dla Niego:)
No to chyba ostatni dziś raz tu zaglądam...Mam nadzieję,że jakoś podwędzę maminego laptopa jak będę w Pl...Ściskam Was wszystkie najmocniej-nie chorujcie,dobrze się bawcie i do następnego razu:)))

Do góry