reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny powiadamiam, że o 19:05 urodził się Kubuś o wadze 3770.

Katrina
Gratulacje
boy_balloon.gif

reklama
Dzień dobry
Katrina-ogromnie gratuluję!!!!!!!!!!!!!!
images

Aaniu-trzymam kciuki za powodzenie u lekarza-niech wreszcie doradzi coś konkretnego!!!
Bez względu na paskudna pogodę życzę Wam miłego dnia

Wiesienka, witaj i opowiadaj, jak było na komunii? Testy Asi robiliście, jak wyszły? A na gg jesteś bo mam sprawe....:sorry2:

Katrina gratulacje!!!!
Nosz i walnęłam się w obstawianiu płci :nerd: Wracaj szybciutko i czekamy na relacje:tak:

Pogoda pt żal.ie :growl: a ja mam pranie do zrobienia, i gdzie niby mam to powiesić, coo?:wściekła/y:

Katrina ogromne gratulacje:)trzymaj sie mama:-)
U nas pierwsza nicka od czwartku przespana:)nikus b powoli wraca do zdrowka:)
Tichoneczku jeszczr raz dziekujemy za sliczna rameczke:)
Zmykam bo nikus mnie osacza

Witam

Aaniu-mnie dziś dzień znacznie lepiej mija niż wczoraj,a Tobie?kawka rozkręciła?;)
A jak rozkrecila rokrecila posprzatalam sobie gore dol lacznie z lazienkami pozniej relax w wannie i znajomi przyjechali,pogrillowalismy takze dzionek milo uplynal padlam nawet nie wiem kiedy

Aniaa, a moze zadzwonie do Ciebie na plotki,hee?;-):-)
Z Natalii sie usmialam, artycha:-D
Prosze sie nie smiac z mego glosu:-)dzis juz lepiej moge gadac
A swoja drogo pytalas czy u nas na plazy mozna grliowac,mozna mozna :tak:

Aaniu-trzymam kciuki za powodzenie u lekarza-niech wreszcie doradzi coś konkretnego!!!

Dzieki tez mam taka nadzieje

Wiesienka Witaj :)juz tak szybko zlecialo qurde niedawno wylatywaliscie
Katrina gratulacje !!!!!

Milego dnia zycze

reklama
Do góry