reklama

Mamy z Irlandii!!

Asienka odezwała się do mnie około 16 że jest ciągle na przedporodowej. Jak na razie cisza, czekam na wiadomości.

A ja jestem taaaaka Happy bo właśnie zakupiłam sobie i Zuzi bileciki do Polski na 4 czerwca do 29 czerwca.

reklama
KObitki, dzisiaj o 20:31 na swiat przyszla Gabi. Witamy. Malutka okazala sie niezlym ssakiem I caly czas wisi na mamusi. A z reszta jak Asia bedzie miala czas to sie odezwie I wam wszystko napisze. Moze jutro wyjdzie do domu.

Asienka_rogromne gratulacje I dochodz do siebie.

Asienko gratulacje!!!
AsienkoM my tez kupilismy bilety do Polski wczoraj jestem happy a Natalia jak sie cieszy ze lecimy :-)

Wichurko tak to jest tutaj z lekarzami niestety,mam nadzieje ze wszytsko juz wrocilo do normy u Ciebie

Milego dnia zycze

Aniaa u nas Zuzia też zadowolona, Wcześniej jak rozmawiała z dziadkami to zawsze na pytanie "kiedy przylecisz" mówiła "nie wiem, nie mam biletu i nie mogę lecieć bez biletu". Jak jej dzisiaj powiedziałam, że kupiłam bilet to było "hura mam bilet".

Od wczoraj Zuzia wielce zajęta bo dostała od nas domek dla lalek z akcesoriami i bawi się nim non stop. to nagroda za to że już na dobre pozbyliśmy się pieluchy w nocy.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry