reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka.
AsienkoM WIELKIE GRATULACJE:tak::-)Niech dzidzia rosnie i sie rozwija zdrowo.
Aniaa dla Lenki samych kolorowych dni i duzo usmiechu na twarzy.Buziaczki od Igorka.
Dzis zrobilam miejsce juz dla dzidzi na ciuszki,dwie poleczki czekaja:)ciuszki dzis troszke po przebieralam po Igorku,masakra ile tego jest.Czyste sa,ale wiadomo trzeba je wyprac bo lezaly w workach.Ale jeszcze czas,niech sie pogoda zrobi.Fajniutkie takie ciuszki,malutkie.Az sobie przypomnialam jak Igorek byl malutki.
Milego Dzionka.

Ostatnia edycja:
reklama
Asienka M. ja też gratuluję!! :) Wspaniała wiadomość. :)

Dziewczyny ja jeszcze nawiążę do tej sprawy z paszportami. Teraz zauważyłam, że ambasada i wydział konsularny to dwa różne miejsca w Dublinie. I paszporty wyrabia się właśnie w konsularnym, na Eden Quay, tak? Tak mam napisane na dokumencie z potwierdzeniem wizyty. Jak tam wygląda ruch koło 12.. pewnie mega busy, bo to samo centrum. :/

Ostatnia edycja:
Jushka - tam jest zawsze mega busy... hihi. Autem będziecie jechać? Jeśli tak, to wyjedźcie wcześniej, bo przez sam Dublin dość długo trzeba się przebijać.

Jushka - napisałam Ci Prywatną Wiadomość

Ostatnia edycja:
No cóż.. zawsze musi być ten pierwszy raz. :p
Dzięki za wiadomość Katrina.

Gliwa jak masz tyle rzeczy po Igorku to na pewno będzie mniej wydatków, ja też wszystko odkładam, bo nic nie jest poniszczone, a przyda się kiedyś na pewno.

Gliwa - Ty i Asieńka przynajmniej możecie skorzystać z ubranek po starszych dzieciach. Ja niestety nie - a zostawiłam po Alince praktycznie wszystko.
Fakt teraz się przydają mojej siostrze (siostrzenica jest 4 mies. młodsza od Kubusia).

Na szczęście mam bratanka, który jest starszy od Kuby 1,5 roku, a brat mieszka w Irl i tez zostawiali po nim ciuszki. Teraz my z nich korzystamy (plus to, co my dokupimy), a potem wrócą z powrotem do brata.

reklama
Do góry