reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzień dobry:))))
Asieńko,Gliwa-pochwalę się,bo zmusiłam Siostrę do zrobienia fotki;))))) P1150309.jpg
Miłego dnia Wam wszystkim zyczę:****

Załączniki

• P1150309.jpg
    P1150309.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 88
Lubiczanko śliczne obrączki

My też korzystamy z pogody, bo potem dzieci ładniej śpią. Wczoraj mała nie chciała długo usnąć, a Ania miała napad histerii. Ech, ta zazdrość. Dobrze, że M był w domu to się starszą zajął. Dobrze, że chociaż w nocy ładnie spały.

Hejoo, Lubiczanka piękne obrączki!!

Ja dziś troche stresu miałam, Alicja miała zaległe szczepienie na 12 miesięcy.
Poza tym mam problem z kolanem, nie bardzo wiem jak temu zaradzić :/
Na szczęście ból pleców odpuścił (korzonki...) i od wczoraj chodzę już wyprostowana :) (po 3 dniach chodzenia zgiętą wpół...)

Dzięki Dziewczynki-cieszę się,że nie tylko mi sie podobają;)
AsieńkoR-fajnie,że dziewczynki ładnie nocki przesypiaja...choc w ciągu dnia tez moga dac Mamusi czasem odetchnąć:)
Barmanko-zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!Mam nadzieję,że Alusia nie płakała mocno przy wbijaniu igły:/

reklama
Hej.
No i dzis niema slonca:-(ahhhh szkoda gadac.Igorek spi,a ja kawke spijam.Po poludniu do alergologa jedziemy z malym,wiec napewno dzien szybko zleci.
Barmanko zdroweczka duzo:tak:
AsienkoM poczatki ciazy umnie tak wygladaly,sennosc i zmeczenie.
Milego Dzionka.

Do góry