reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
UUU, jak cichutko... to pewnie przez wakacje ;)
U mnie całkiem dobrze :) Ignaś kazdego dni coraz fajniejszy :) Tylko cos zasypiac nie chce sam w lozeczku... probowałm tych wszystkim 'mundrych' metod ksiązkowych, ale najlepiej jak wezme go na chwile na raczki, posiedze na lozku, pocaluje, porobie szszszsz i moment Ignas zasypia, klade go do lozeczka i spi dalej :)

Powoli zbliza sie data mojego wylotu do Polski :) Zrobilam niemala liste zakupow dla rodziców, ja powoli tez musze zaczac nas pakowac - w koncu jedziemy na 5 miesiecy! Wysyłam paczke, i dlugo sie zastnawialam jak przewiezc gondole, albo fotelik samochodowy, boje sie, ze jak nadam gondole jako dodatkowy sprzet to nie przetrwa rzucania na tasme, wiec w koncu dokupilam do Polski uzywany fotelik samochodowy i juz ;) a z gondola z wozkiem wsiade do samolotu i o, tak bedzie najlepiej :)
Kupiłam tez w aldiku miekka torbe podróżna na kolkach, z raczka - zeby jak najwiecej zmiescic rzeczy ;)

Pozdrawiam :)

Wichurka - tylko zgłoś im tutaj, że wyjeżdżasz, bo wiesz, że opóźnione będziesz miała szczepienia synka, poza tym na 6 tyg. powinnaś pójść na wuizytę po połogową ze sobą i z małym, a potem synka ominie bilans 3-miesięczniaka, który robi położna,
A co do torby, to zważ ją - ja kiedyś miałam taką fajną, ale okazało się, że waży 5 kg!!! sorki, ale jak moge zabrać do 15kg i z tego 1/3 to waga torby, to dziękuję.

My z Marcelem też wcześniej mieliśmy, około pierwszego miesiąca, ale mieszkaliśmy wtedy w innym miejscu, i pamiętam że na szczepienie szliśmy do szpitala, teraz z Alicją szliśmy do Baby Clinic

hello
Odnośnie szczepienia - rozumiem, że o BCG piszecie. Alinka miała kilka dni po wyjściu ze szpitala, a Kuba dopiero jak miał 5 tyg.
Jakub urodził się w poniedziałek wieczorem, a u nas w szpitalu szczepią we wtorki i czwartki. We wtorek jeszcze był "za młody", bo nie miał doby, a do czwartku nie chciałam czekać w szpitalu, wyszliśmy w środę do domu.

reklama
Do góry