reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się już jako Pani K:)))))))Oj kochane-z tym autem to takie akcje,że książkę mogłabym napisać...Wszystko,ale to wszystko sie sprzeciwiało przeciwko naszemu wyjazdowi do Polski:( To auto,które lawetka zabrała do tej pory nie odpaliło...w dzień przed wyjazdem kupiliśmy "nowe"...bilety przebukowaliśmy...w niemczech nam turbo poszło-9h na niemieckiej autostradzie...echhhhh...na szczęście już jesteśmy na Irlandzkiej ziemi:) Tu foteczka nasza;)Wichurka-świetne zdjęcia:)Kaatrinaa-śliczny tort:)Zdolna bestyjka;)Gliwa-powodzenia na wizycie:)

reklama
Hejka.
Wizyta w szpitalu oki.pobrali mi krew bo zrobil mi sie siniak na lewej nodze,w ktorej czesto lapie mnie skurcz.Wczoraj bylismy u lekarza Igorkowi sie zrobila jakas rana na ciele+dostal ospe.Na rane lekarka przepisala masc antybiotykowa,a na ospe przepisala pianke do smarowania i plyn do kapania.W sumie wczoraj tylko mial lekki stan podgoraczkowy,ale noc ladniutko przespal.No zobaczymy jak to dalej bedzie.
Lubiczanko Witaj.
Milego wekeendu.

Wichurko, moj syncio najlepiej bawi sie dziewczynskimi zabawkami ;) zgadnij jaki jest jego ulubiony kolor? :))))) Dwa lata temu na Zjezdzie Mamusiek z BB upatrzyl sobie zabawkowy wozek corki naszej kolezanki (wiesienki), afera byla ze hoho, Gosia rada nie rada pozyczyla nam wozeczek.. Nawet do parku na spacer z nim chodzilismy ;) Mina ludzi w parku bezcenna :D
Udanego pobytu w Pl. Kupilas kostium kapielowy? Zazdroszcze ze umiesz plywac...
O ile chcesz przeciagnac szczepienie? tutaj to chyba nie powinnas miec problemow gdybys sie zdecydowala nie szczepic.. W szkole tylko wypelniasz odpowiednie rubryki, juz po tym ja dziecko jest przyjete i zaczelo szkole. W Pl to wiem ze robia jaaaazdy jak ta lala!

Gliwa, oj to macie troche przekichane z ta ospa teraz w tak piekna pogode, a tu w chacie uziemieni :(
A Ty mialas juz ospe?

Asienka jak po padaniu? Rozumiem ze na przeziernosc robilas?

Lubiczanka, weeees nie moge sie przestawic do Twego "nowego" nazwiska na Fb :) dobrze ze imienia nie zmienilas, bo przy nowej foci bym cie nie poznala :p
A autko widzisz.. musialo dac Wam popalic byscie docienili Ten Wazny Dzien :)

Barmanka nie, wizytę miałam u GP kontrolną, mocz, ciśnienie i takie tam. Usg to będę miała dopiero w szpitalu na wizycie. Jak przy Zuzi tak i teraz nie szłam na prywatną wizytę na przezierność bo w tym samym czasie robią usg i badania w szpitalu.

Mi za to dzisiaj tak dziwnie bo P pojechał do brata pomóc mu w robocie i okazało się, że jutro też ma sporo pracy więc żeby nie tracić czasu i paliwa to został na noc u brata, a ja pierwszy raz sama nocuję w domku.

Ostatnia edycja:
reklama
Asienka, no tak to w takim razie bezsensu chodzic dwa razy praktycznie na to samo usg. Mi tylko z Alicja zrobili wczesniej usg, a tak to w pozostalych ciazach terminy mialam na pozniejsze tyg, wiec ta przeziernosc robilam we wlasnym zakresie ;)
Alem ciekawa kto w brzuszku mieszka :)) Co obstawiasz? Masz jakies przeczucia? Zachcianki?

Do góry