reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

mrozik - my się właśnie zdecydowaliśmy an Dorbud w miarę dobra cena i dobra jakość okien.
Idę po penathen bo mnie pali :zawstydzona/y: a skóra już zaczęła złazić :-:)wściekła/y::-(

reklama
MASIULA

Z okazji urodzin wszystkiego naj ,naj,najlepszego kochana.

2a6560df02b6f7b5.jpg

hej dziewczyny

widze ze watek troche zamarl wiec zapraszam spowrotem..

u nas roznie powiem wam okazalo sie ze Adas ma alergie tylko narazie nie wiadomo na co?:baffled::baffled: dostalismy leki i masci bo ma atopowe zapalenie skory bo moja lekarka nie zauwazyla:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no ale nic leczymy sie i odstawilismy wszystko do jedzenia zostaejmy o mleku cherbacie i jakiejs zupce:no::no::no: ja nie wiem skad mu sie to wzielo?????? mam dwa podejrzenia albo moja mama cos mu dala za moimi plecami albo cos go uczula na wiosne z pylenia?? :eek::eek::eek:

a tak poza tym szykujemy sie do urodzinek 1 beda w ta sobote i juz dzis mam wolne wiec zaczynam szykowac dzis zrobie ciacho Ptasie mleczko i nie wiem..

Hej baby, no ja nie chciałam nic mowic ale rzeczywiscie podupada:no::no:

Kamilka, to super , bedziesz miała imprezke, zdaj relacje co i jak, no a z ta alergia to pewnie zrobia Adasiowi badania:tak::tak:

No Masiula po tyg powinna nastapic poprawa po lekach i odstawieniu jedzenia bedziemy patrzyli i obserwowali co moze byc??

ja wyysprzatalam lazienke zrobilam porzadek w lekach bo tyle tego nie ma gdzie chowac i wogole duzo pustych pudelek i butelek:confused2::confused2: ciacho sie zrobi dzis tylko czekam na galaretki ze stezeja i potem zrobie mase ale to juz na wieczor.. dzis u nas ladnie wiec potem moze skoczymy na spacer z Adaskiem choc podobno ma byc burza ale to jeszcze dlui dzien...

wystawilam kwiatka na balkon bo jest duzy i strasznie mi w domu kurz zbiera i ma juz pomaranczowe liscie albo sie zesmazyl albo przemarzl:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: aaa najwyzej go wywale...

HEJ LASECZKI.

Muszę Wam się pochwalić ,wczoraj o godzinie 11 miałam egzamin na prawo jazdy iiii

ZDAŁAM

asiulka - gratki - ja czekam na wieści od Joanny czy zdała swój.

Dziewczyny polecam wam basen w city park-u. My wczoraj byliśmy - woda 30stopni a w jacuzzi 33. Karola przez ponad 40 min szalała i się śmiała. Basen nie jest duży i ma 120 cm głębokości ale naprawdę fajniutko jest. Woda jest jonizowana nie chlorowana. Za pobyt prawie godzinny zapłaciliśmy całą trójką 30 zł. Karola miała za darmo.

reklama
Do góry