reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
Musicie mi napisać jak Wy to robicie bo ja się juz całkiem zniechęciłam do robienia nowych rzeczy i gotuje tylko to co mi wychodzi bo ta zapiekanka to naprawde porażka była

Witajcie!

Ja rozkoszuję się dniem wolnym :-p ostatnio miałam dwie drugie zmiany, co dało mi do wiwatu. Jutro idę rano, co mnie cieszy. Małe sobie lulają, obiadek ugotowany, więc do Was zaglądam :-) Pączki oczywiście zaliczone, już wczoraj kupiłam, bo u nas w Tesco było 15 za 8zł :-) dziś je skończyliśmy jeść i już dokupiłam kolejne :-D Byłam w Realu bo są wyprzedaże, ale kicha straszna...

Krlnk, a kto tu się kłóci kobieto?! :-D ja jestem grzeczna :tak:

Sol, cóż ta Karolcia Ci tak dziwnie śpi? :szok: może się przestawi i będzie spać normalnie :tak: i super, że zabawa z pączkami udana ;-)

a co do reszty to looozik, szkoda nerwów na pierdoły :-D

Marla, nie ma za co! jeszcze są niedobitki tych wyprzedaży... niedługo wchodzi nowa kolekcja, więc chcą wyprzedać.

Mrozik, i jak farby wybrane? a Ty nie przeciążaj się za bardzo... bo 8 miesiąc jest najgorszy...

Gaba, Julitka, co tam u Was? jak się czujecie? a dzidzie? kopią? ;-)

Oriflame, witam ponownie na otwartym :-)

Pozdrawiam i miłego dzionka kobietki :-)

hey kobietki. u nas też pączki gotowe, faworki. oponek trochę od babci dostałam ;-) co do tej zapiekanki to też ją robiłam i wyszła super :-)
lipa, pogoda się popsuła, nie da się w ogóle wyjść na spacer... :-/

Ewunia22 - no od wczoraj nie robię nic oprócz leżenia, ogladanie tv i przegladania stronek. No i już za tydzień zaczynamy 9 miesiac :-), więc juz mało zostało. Mam jeszcze 2 pralki do poprania dla dziecka, ale to już na 3-6 miesiecy i 68 rozmiary, wię h chyba odpuszczę narazie. Bo siostra mi ściągnęła od rodziców ze strychu paki z ubrankami na 74 to je razem późneij popiorę, jak mi dzieciątko da :-p
Farby wybrane. W zasadzie to one już były wybrane, tylko temu panu jeszcze raz musiałam podać które wybraliśmy, a on pomierzył ile jakie farby nam trzeba. Chłopaki malować będą podobno w poniedziałek, narazie robię te "dotynkowanie" i sufit w łazience. Mąż sobie zamyslił żeby nad wanną taki opuszczany zrobić i po lini wanny oświetlenie punktowe dodatkowo, no i to teraz montują. On sie zajmie juz tylko elektryka - podłączaniem tego itp

Ewunia u mnie różnie bywa jednego dnia dobrze sie czuje i mogę się zając domem i różnymi obowiązkami a drugiego dnia brzuch ciągnie i twardnieje...wtedy biore nospe i musze leżec:-(ale Maleńka ruchliwa jest zwłaszcza wieczorem i po jedzeniu najbardziej słodkim:-Dchyba jej smakuje:-D.
Dzis zaczełam 28tc więc jeszcze 3 miesiące przede mną:szok:
Kochane jutro wybieram się na zakupy zeby już się rozejrzec gdzie co i ile kosztuje...i zamierzam odwiedzić takie sklepy na Ściegiennego...na Prostej i podobno na MAJA 191 jest jakaś hurtownia czy orientujecie się gdzie jest najtaniej???

reklama
Julita z tymi slepami to zalezy.... na Ul 1 Maja jest doslownie wszystko ale ceny rozne. Jak bardzo chcesz pilnowac cen no to musialabys wszystkie objechac i porownac ceny ale to sie wahaja roznie:sorry::sorry: ja np wozek kupilam na Prostej lozeczko kupili rodzice ale ubranka glownie w tesco albo na Zagnanskiej:tak::tak:
a teraz mam pod nosem Swiat Dziecka i jak potrebuje spodnie czy bluzeczke to tam wyskakuje..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry