reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

mrozik, czy mogłabyś podać mi jeszcze raz ten numer do kobiety z poradni laktacyjnej??? bo cos mi tu się nie podoba, chyba tracę pokarm:-:)-:)-(

reklama
Ciacho - weź laktator najpierw i ściągnij i zobacz ile ściągniesz a potem ew dzwoń. Mi też się tak wydawało na początku drugiego miesiąca i dlatego zaczęliśmy dokarmiać Karolę a po tygodniu dostałam od M laktator ręczny Aventu i się okazało że bym mogła bliźniaki wykarmić :laugh2::-p

Ewunia - nie wiem co jej się dzieje z tym spaniem - w nocy zwyczajnie sobie drzemkę robi i bawi się dwie godzinki i znowu drzemka - cosik jej się pomerdało ze spaniem :sorry:

oriflame - ja od 10 tygodnia ciąży siedzę w domu - czyli już 2,5 roku jak nie więcej więc jak się nudzę to sobie wymyślam co chwila coś nowego, a ty kuchnia azjatycka a to europejski misz masz itp. A jak nie wyjdzie to trudno :laugh2:Śmiać mi się tylko chce bo nie zależnie od tego co ugotuję mojemu M zawsze smakuje - boi się mnie czy jak :eek::laugh2::laugh2::laugh2:

Spadam podgrzać leczo M bo wraca właśnie z roboty. Buziaczki - zajrzę do was za pół godzinki ;-)

U mnie jakoś dzionek zleciał, a teraz jak zwykle piecze zgaga ale ide już spać...coś padnieta dziś jestem:-(

Hey. widzę że dziś pierwsza jestem ;-) w takim razie zapraszam na kawkę :-)
Sol co do spania Karoli to zobaczysz że jej przejdzie, moja przez to przechodziła, potem znów się na normalny tryb przestawiała ;-) teraz sama zasypia u siebie w łóżku i wstaje rano po 7 (jakby budzik w tyłku miała) heheh
Ciacho, zgadzam się z Sol, próbuj najpierw laktatorem i przede wszystkim sie tym nie denerwuj bo właśnie nerwy na laktacje szkodzą najbardziej. może tez przystawiaj młodą częściej i pij dużo wody. u mnie to działało.
a my sobie od rana siedzimy, chłop pojechał na szkolenie, wróci jutro.Teściowa wczoraj już wyjechała, więc same jesteśmy... lipa...

Ciacho880625 - tak jak dziewczyny piszą - nie przejmuj sie, bo stres szkodzi.
Tu jest telefon, wstawię go też w wątku "lekarskim"

Szczukocka Dorota - Poradnia Laktacyjna NZOZ "Promed", Kielce, ul. Karczówkowska 36, 517 741 786

O widzę że nie ja jedna dziecko kładę o 23 :laugh2: Karola jak zwykle poszła spać po 23 i wstała o 9 jak ją siłą obudziłam bo grzecznie mnie olewała :sorry::laugh2:

Karola je właśnie parówkę a ja do was zajrzałam bo zaraz teściowa przyjeżdża do małej a ja muszę do gazowni jechać bo prognozy nam przyszły na 47 m3 gazu a zużyliśmy aż 5 więc nie mam zamiaru płacić 10 razy tyle :tak: A po południu jadę po wpis na uczelnię. A w ogóle to tydzień temu przyznali mi ta zapomogę studencką - dziekan mówił że to śmieszne pieniądze a mi 700 zł przyznali na poczet czesnego bo tak chciałam. Już się nie muszę martwić o pieniądze na szkołę :tak: Rzeczywiście śmieszne pieniądze - jak nic na świecie cieszą :-D

Witajcie mamy ze Świętokrzyskiego!!!!
Mam do Was pytanko. Mieszkam jakieś 30 km od Kielc. Chciałabym zapisać sie wiosną z moim synkiem na basen będzie miał wtedy roczek może polecicie mi jakieś miejsce?? Będę wdzieczna:-)

kasieńka - ja mogę polecić przez siebie sprawdzony basen w CitiParku na Paderewskiego. Jest tam jonizowana woda, basen nie duży ale też nie ma tłumów. Woda ma ok 30'C a w jaccuzi do którego można wejść jest 32-34'C więc jak maluszek zmarznie to można tam wejść się popluskać w bąbelkach bo zawsze włączają jak ktoś wchodzi. Karola jest tymi bąbelkami zawsze zachwycona :tak:

No i coś teściowej nie widać :sorry: Chociaż miała na Malików odwieźć samochód i do nas autobusem przyjechać a z autobusu do nas też jest kawałek :-p Zapominam się że ona to nie ja i 40 lat starsza :-p

reklama
kasieńka 23 - a ja polecam basen na Jasnej, bo jeśli chodzi o naukę pływania, to chyba jedyny. No chyba ze chcecie rekreacyjnie chodzić...
Jak jesteś zainteresowana nauka pływania to podaję stronkę

Pływanie dla Niemowląt - Szkółka Pływania "Delfin"

Sol - a często na te babelki chodzicie?:-) Bo myślałam jakąś atrakcję sprawić małemu, to moze w weekend bym go posłała z mężem

Do góry