reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witam i ja :)
znalazłam Wasze forum przypadkiem zupelnie...mieszkamy w Kielcach od roku i tak naprawde nikogo tu nie znam,oprócz sąsiadki zza ściany ;)
Przeprowadziliśmy się z Warszawy,bo mąż tutaj znalazł pracę...
Mam półtora rocznego synka - Emre...wiem wiem,myślicie co to za imie ;) mój mąż pochodzi z Turcji dlatego nasz maluch ma takie imię...Mam na imię Maja i mam 23 lata,mieszkamy na Barwinku.
Myślę że na początek przywitania się tyle wystarczy :) Fajnie byłoby popisać z innymi mamami z tąd :)
Pozdrawiam.

reklama
Hello dziewczyny :-)
Agee witam nową koleżankę ;-) Jak samopoczucie??Brzusio rośnie??czujesz już jak kopie? ;-)
ps. nie wierz żadnej koleżance która twierdzi że ma małżeństwo idealne hehe coś takiego nie istnieje. A jak Ci się chce jęczeć to tutaj możesz do woli ;-) wszystkie chętnie pojęczymy z Tobą :-)
Julita i jak idzie jeżdżenie?daj znać jak do Kielc przyjedziesz to nie będę z domu wychodzić ;-)
a właśnie, Julita kupowałaś jakieś meble kuchenne??Jeśli tak, możesz mi napisać gdzie? bo za jakieś 2 miesiące też mnie to czeka...ehh...
Maja - witam koleżankę z osiedla ;-) Ja też z Barwinka, co prawda do środy bezdzietna bo dziadki porwały mi młodą. Niby odpoczywam ale jakieś nudne to odpoczywanie... Maja, może się mijamy na osiedlu ;-)
ps. jak któraś zainteresowana to w Biedronce są tanie przybory szkolne, bloki, kredki,farby itd itp :-)

Bardzo możliwe,kto wie ;) ja z Emre najczęściej chodze na plac zabaw na barwinek właśnie na tan drugi patrząc od sklepu społem np :p albo ten miedzy blokami kolo szkoły...ale on i tak nie bardzo zainteresowany takimi atrakcjami :p najlepsze jest zamykanie i otwieranie furtki od placyku czy kamyczki na nim ;) tak wiec on biega i maca wszystko a ja biegam za nim :D

Moja młoda też szaleje po tym dużym placu zabaw, ja już przestałam za nią biegać hehe i najczęściej siedzę na ławce z gazetą ;-)

Witam i ja :)
znalazłam Wasze forum przypadkiem zupelnie...mieszkamy w Kielcach od roku i tak naprawde nikogo tu nie znam,oprócz sąsiadki zza ściany ;)
Przeprowadziliśmy się z Warszawy,bo mąż tutaj znalazł pracę...
Mam półtora rocznego synka - Emre...wiem wiem,myślicie co to za imie ;) mój mąż pochodzi z Turcji dlatego nasz maluch ma takie imię...Mam na imię Maja i mam 23 lata,mieszkamy na Barwinku.
Myślę że na początek przywitania się tyle wystarczy :) Fajnie byłoby popisać z innymi mamami z tąd :)
Pozdrawiam.
witamy kolejną nową mamusie :) w grupie zawsze rażniej:)

Hello dziewczyny :-)

Julita i jak idzie jeżdżenie?daj znać jak do Kielc przyjedziesz to nie będę z domu wychodzić ;-)
a właśnie, Julita kupowałaś jakieś meble kuchenne??Jeśli tak, możesz mi napisać gdzie? bo za jakieś 2 miesiące też mnie to czeka...ehh...
Marla jeździ m się co raz lepiej to już TYDZIEŃ JAK SOBIE POMYKAM:) ciesze się choć tylko ja wiem ile mnie to nerwów kosztuje, ogólnie mam nerwówkę w domu więc schudłam już 3 kg ale tak jest jak człowiek nie ma apetytu..
Co do mebli to zamawiałam w Suchedniowie takie na wymiar:) jestem zadowolona z wykonania a od września będę je testować:)

Hej hej :)

Tak tu było cicho, że myślałam, że forum umarło i nie zaglądałam :D

Julita, zazdroszczę samochodu! My planujemy kupić nowy pod koniec sierpnia i już nie mogę się doczekać...

Powodzenia z budową i wykończeniówką. Wiem, jak to może nerwy zszargać.

Niestety póki co nie wiem, co tam w sobie noszę, bo się zawsze na USG odwraca pupą. Ja bym chciała córę, mąż syna, no i tak nieśmiało przeczuwam, że jednak to jemu się poszczęści. Chociaż objawy mam na dziewczynkę zdecydowanie ;)

Hej Marla :) Przy tych upałach był koniec świata, bo nogi puchły jak baniaki, ale teraz czuję się całkiem przyzwoicie. Ale ruchów niestety jeszcze nie czuję - pewnie zacznę na dniach.

Też mi się nie chce wierzyć w małżeństwa idealne, ale skoro tak mówią, to raczej się z nimi nie pogada o tym, jaki to mąż jest straszny :)

Od dwóch tygodni nie utrzymuję kontaktu z teściową, z którą do tej pory miałam relacje wręcz wylewne. I szczerze mówiąc nie mam pojęcia, jak by to się miało zmienić, bo miała między nami miejsce taka sytuacja, której ja nie wybaczę, a ona ręki pierwsza nie wyciągnie. Tym sposobem straciłam pół rodziny :(

Ale Wam zazdroszczę, że tak blisko siebie mieszkacie! Brakuje mi plotek na żywo z kimś, kto jest w podobnej sytuacji życiowej.

witam napisałam długiego posta i mi się internet rozłączył i posta diabli wzieli:wściekła/y:

agee nie martw się niebawem i Ty będziesz miałą auto:)
a zobaczysz jakie to cudowne uczucie czuc ruchy dziecka:)

Ostatnia edycja:
HELLO
biggrin.gif

Jesteśmy.
Wróciliśmy cali ,zdrowi,i bardzo zadowoleni.
biggrin.gif

Mimo że pogody upalnej nie było,odpoczęliśmy.
Relacje niebawem buziaki.

reklama
Hej dziewczyny:)
Czy ktoras z Was slyszala moze o jakims tanim mieszkaniu do wynajecia? pilnie poszukujemy a w szczegolnosci na barwinku:) ale moze byc oczywiscie gdzies indziej. Moze ktorejs z Was sie cos obilo o uszy:)

Do góry