reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witammm

Mmm Joanno polecam ciucholand na Zagórskiej koło Biedronki.. jakbyś miała chłopaka o rok od Patryka to bym ci ciuszki za darmo podawała bo zostajemy przy jednym dziecku i wszystkie ciuchy właśnie mam na strychu lub też koleżance podawałam... kurcze faktycznie ciężko o pracę jak będę wiedziała coś o przyjęciach to dam ci znać ;) u mnie też masakra M zawsze dostaje wypłatę ostatniego ale teraz przerób miał fajny tylko że przelewu im nie wypłacili i szef też nie ma za co mu wypłacić masakra jakaś... dobrze że mam pieniądze odłożone jakieś więc nie ma tak źle ;/ też muszę sobie kupić buty dziecku buty eh ale nie narzekam bo mam za co kupić..
Także trzymam za ciebie kciuki żebyś jak najszybciej znalazła pracę :)

reklama
dziękuję za wszytkie słowa otuchy :tak:dzis u mnie była wolontriuszka SZLACHETNEJ PACZKI w poniedziałek bądz wtorek powinnam miec jakies pieniądze z ZUS z pierwszego zwolnienia Jakos radziama sobie 1,5 roku po śmierci męza to teraz tez musze jakos stanac na nogi najgorsze to z praca teraz tylko umowa zlecenie rzadko kiedy umowa na dłuzej:-(cały czas mysle czy nie pomyslec o jaims zwoim malym sklepiku juz róne mysli chodza mi po głowie :confused:

Hej dziewczynki.

Julita,dziękuję bardzo za życzenia.:-)

U nas zima ,śnieżek prószy.
Dziś wstałam ,i zapomniałam że zmiana czasu jest.
Obiad mam już przygotowany,bo wczoraj wieczorem zrobiłam,
a dziś tylko ziemniaczki ugotuje.
Chłopaki zdrowi,my też.

Miłego dnia.

O tak, zima na całego:(
Chyba tylko dzieci się z niej cieszą:) Niestety moja ma katar na całego od wczoraj, w nocy ciężko jej się spało bo katarek jej przeszkadzał.

mIŁEGO DNIA:)

Ja też Patryka dałam na 2 dni do żłobka i w czwartek już katar i kaszel masakra jakaś :/ od razu zaczęłam działać lekami więc mam nadzieje że przejdzie kataru już nie ma bo latałam za nim i mu odciągałam non stop he tylko jeszcze taki mokry kaszel ma ale to raz na godzinkę zakaszle więc mam nadzieję że zioła mu pomogą a jak nie to we wtorek mu podam inne zioła... no i syropek na kaszel stodal mu daję...
No i te oko byłam z nim u tego okulisty dalej krople no i okłady już robię co godzinę te okłady i ten jęczmień coraz większy powiedziała że jak nie przejdzie to na kontrole znowu lub będę mu usuwać chirurgicznie :/ mam nadzieje że to mu zejdzie :/ niedziela nudna ciągnie się strasznie tak byśmy pojechali do bawialni no ale się trochę boję żeby się nie pogorszył ten kaszel no i żeby innych dzieci nie zaraził oczywiście :) pozdrawiam :)

678240.png

Witam zimowo.
U nas nasypało w nocy nieźle śniegu.
A ja już dziś do pracy,po kilku dniach wolnego
ale mi się nie chce,masakra.

Mam nadzieję ,że piątek wolny jednak będzie.

Buziaki miłego dnia.

reklama
Witam :)

Ja sobie w piątek urlopik wzięłam a co :D i na Śląsk do teściów sobie w czwartek z rana pojedziemy :) więc jutro do pracy na rano i pakowanie i długi weekend :D ostatni dzień urlopu muszę wykorzystać :)

Do góry