reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
Bardzo chętnie:-) Obecnie siedzimy w domku bo nasza cała trójka się rozchorowała:-( Cieszyłam się, że mój synek całą zimę był zdrowy a tu masz jak ciepło zaczęło się robić to musimy w domku siedzieć :-( A mnie dziś strasznie gardło boli:-( i tak ogólnie też się źle czuje ... Ale jest jedyny plus tego siedzenia w domu mój skarbik nauczył wołać i załatwiać się do nocniczka bo jeszcze do tej pory w pieluszkach chodził. pieluchy

Tak mieszkamy w Kielcach. Właśnie mój synek z płaczem się obudził i musiałam go utulić. Oczywiście wskoczył na moje łóżko i tak do rana będzie mi po nim krążył ;-) Mam problem bo odkąd nauczył się protestować nie pozwala mi się przykrywa,więc kołderek, kocyków nie używamy.Nie wiem czy on z tego wyrośnie , czy może dzieci tak czasami mają? Z opisu wynika, że masz córeczkę? Jestem pierwszy raz na takim forum i bardzo nie wiem jak się na nim poruszać; -) Ty też z Kielc? Pozdrawiam i uciekam dalej spać :-)

reklama
Tak mieszkamy w Kielcach. Właśnie mój synek z płaczem się obudził i musiałam go utulić. Oczywiście wskoczył na moje łóżko i tak do rana będzie mi po nim krążył ;-) Mam problem bo odkąd nauczył się protestować nie pozwala mi się przykrywa,więc kołderek, kocyków nie używamy.Nie wiem czy on z tego wyrośnie , czy może dzieci tak czasami mają? Z opisu wynika, że masz córeczkę? Jestem pierwszy raz na takim forum i bardzo nie wiem jak się na nim poruszać; -) Ty też z Kielc? Pozdrawiam i uciekam dalej spać :-)
Hej ja jestem z okolic Starachowic ale czesto bywam w kielcach,w sumie glownie u lekarzy:/
Moja corcia tez chora dzis nie poszla do przedszkola:(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry