julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
WitajHeyWątek jest dość stary,obecnie jestem mamą rocznego Dawidka. Jeśli są jakieś dziewczyny chcące z kimś pogadać, spotkać się,wyjść z dziećmi to zapraszam do kontaktu
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WitajHeyWątek jest dość stary,obecnie jestem mamą rocznego Dawidka. Jeśli są jakieś dziewczyny chcące z kimś pogadać, spotkać się,wyjść z dziećmi to zapraszam do kontaktu
![]()
No troszkę się mam wątek urwał. Chociaż mam nadzieję ze wrócą jeszcze lata swietnisciFajnie,że ktoś się odezwał, bo patrząc na daty miałam wątpliwości![]()
Co słychać ?![]()
No troszkę się mam wątek urwał. Chociaż mam nadzieję ze wrócą jeszcze lata swietnisci
I będzie tu gwarno.
Pogoda sprzyja siedzeniu w domu więc może coś się ruszy.
Chociaż nie było ciężkiej zimy to ja już chce wiosne
Fatalnie znoszę ciaze więc najlepiej niech już czerwiec bedzie
Mam córeczkę która ma już 6 lat prawie i czekamy na maluszka
A co u Ciebie???
No mnie to pierwsza ciąża dała w kośc wiec i dlatego tyle zwlekaliśmy...My siedzimy cały czas w domu, bo mały ma tendencję do łapania wszelkich wirusów,a zbliża mu się szczepienie. Zresztą nie ma tu w okolicy dzieci w podobnym wieku.
Też ciężko znosiłam ciąże,więc wiem co to znaczy
Latem będzie dużo możliwości spędzania czasu z dzieckiem,a teraz już mu się trochę nudzi, psuje co się tylko da.
Twoja córeczka jest już duża,sama się sobą zajmie,więc będziesz miała czas dla maleństwa. Też dopiero za parę lat będę myśleć o rodzeństwie, lepiej tak jest ,bo można się nacieszyć pierwszym,a z dwójką malutkich dzieci to cięzko.
No mnie to pierwsza ciąża dała w kośc wiec i dlatego tyle zwlekaliśmy...
Młoda chodzi do przedszkola wiec tam ma się z kim bawić ale niestety faktycznie pogoda okropna ciągle zmiana z zimy na wczesną wiosnę sprawia ze wszystko się łapie.
No i też się już wiosny lata nie moge doczekać ciepło i dzień dłużyszy zawsze jakoś inaczej wpływa na człowieka![]()
Jeszcze nie znam płci...Jeśli ktoś jeszcze reaguje na zmianę pogody to tym bardziej jest ciężko.
A teraz będzie chłopiec, czy dziewczynka ?![]()
Mi już w 13 tygodniu lekarz powiedział co będzie, zresztą i tak przeczuwałam,że chłopiecJeszcze nie znam płci...
Mój lekarz dopóki nie jest pewien to nie mówi co przypuszcza bo nic może na najbliższej wizycie się dowiemMi już w 13 tygodniu lekarz powiedział co będzie, zresztą i tak przeczuwałam,że chłopiec![]()
Lekarka też w 7 miesiącu dopiero potwierdziła,ale lekarz na prenatalnym dobrze widział.Mój lekarz dopóki nie jest pewien to nie mówi co przypuszcza bo nic może na najbliższej wizycie się dowiem![]()